Maandag vanaf 09:15 weer geopend 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Vergelijk alle 886 notarissen en bespaar

Huis en Hypotheek
Hypotheek & leveringsakte(Huis kopen met hypotheek)
Losse hypotheekakte(Nieuwe of extra hypotheek)
Royementsakte(Doorhalen oude hypotheek)
Losse hypotheek en 1 royementsakte(Oversluiten hypotheek)
Losse leveringsakte(Huis/grond/garage kopen zonder hypotheek)
Koopovereenkomst(Buiten Amsterdam)
Combi's
Hypotheek en levering en koopovereenkomst(Binnen Amsterdam)
Hypotheek en levering, samenlevingscontract en 2 testamenten
Hypotheek en levering met samenlevingscontract
Testamenten
Testament 1 persoon(Alleen voor uzelf)
Testament 2 personen(Voor u en uw partner dezelfde wensen)
Testament 1 persoon met kinderen
Testament 2 personen met kinderen(Gezamenlijke kinderen)
Testament wijzigen 1 persoon(Bestaande afspraken wijzigen)
Testament wijzigen 2 personen(Bestaande afspraken wijzigen)
Testament herroepen(Vernietigen gemaakte afspraken)
Levenstestament 1 persoon(In werking tijdens leven)
Levenstestament 2 personen(Voor u en uw partner)
Tweetrapstestament(Erfenis gaat naar partner)
Voogdij 1 persoon(Alleen voor uzelf)
Voogdij 2 personen(Voor u en uw partner)
Uit elkaar gaan
Akte van verdeling met woning(Scheiding met hypotheek)
Akte van verdeling(Scheiding zonder hypotheek)
Erven & Schenken
Schenking(van (groot) ouder aan kind)
Verklaring van erfrecht(Voor de bank en instanties)
Overig
Notariële volmacht
Legalisatie handtekening(Nederlandse documenten)
U kent DeGoedkoopsteNotaris.nl o.a. van:
AD over de goedkoopste notaris Telegraaf over de goedkoopste notaris
Afgelopen maand gingen
66.850 mensen u voor!

Bespaar 'es 
op de notaris

Altijd de goedkoopste notaris in de buurt

Huis kopen

Huis kopen?

vanaf € 682

Zoeken
Trouwen

Trouwen?

vanaf € 487

Zoeken
Testament

Testament?

vanaf € 209

Zoeken

Vergelijk notarissen op prijs, plaats en service 

In 3 stappen gratis offertes aanvragen

Goedkoopste notaris

Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris.
Op DeGoedkoopsteNotaris.nl vindt u de tarieven van notarissen in de buurt. Vraag gratis meerdere offertes op en bespaar zo op uw notariskosten
Vergelijk, kies en bespaar!

Nieuwste notaristarieven

Hypotheek en leveringsakte bij een koopsom van € 250.000 (incl. BTW en kosten)

15-01
Vaassen
802,-
15-01
Hilversum
1.032,-
15-01
Amsterdam
1.153,-
15-01
Amsterdam
1.153,-
Zoek notarissen »

Wij helpen u met kiezen: Doe de SamenlevingsCheck!

Steeds meer mensen gaan samenwonen zonder te trouwen. Maar heeft u het dan wel goed geregeld? Doe de check en zie of jullie goed voorbereid zijn op de toekomst.

Doe de SamenlevingsCheck! »

DeGoedkoopsteNotaris.nl al 20 jaar
dé notarisvergelijker van Nederland!

Blankestein
beoordeling: 4/5 (8.0)

“Handige site zonder al teveel poes pas! Goed dat je meerdere offertes zonder gedoe kunt aanvragen.”

- 14 januari 2021 11:32

Pascal Angevare
beoordeling: 4/5 (8.0)

“snel duidelijk te regelen”

Alkmaar - 13 januari 2021 12:29

Meer beoordelingen »

DeGoedkoopsteNotaris.nl scoort een
8,5. Dit is het gemiddelde cijfer uit 40779 beoordelingen.
DeGoedkoopsteNotaris.nl is de beste notarissite 2020.
Beoordeel ons ook op Kiyoh.
Zoek notarissen »

Deze en honderden andere notarissen
bieden u de scherpste tarieven

Notarissen Zoek notarissen »
 • Voordelen
 • Notaris vergelijken
 • Wij helpen u graag
 • Over ons

Laagste prijs Via DeGoedkoopsteNotaris.nl de laagste prijs. Rechtstreeks of via via is vaak duurder. Zo bespaart u tot € 300,- op de notariskosten.

Gratis offertes U kunt gratis en vrijblijvend online meerdere offertes aanvragen. Liever telefonische hulp? Dat kan via het Landelijke Servicenummer: 088 - 24 24 611

Snelle offerte-service 80% van de notarissen stuurt u direct of binnen 1 dag een gratis offerte.

Alle notarissen U vergelijkt via DeGoedkoopsteNotaris.nl alle notarissen in Nederland op prijs, plaats en service.

Dagelijks nieuwe tarieven Notarissen passen dagelijks via onze site hun tarieven aan. Zo ziet u altijd het laagste tarief wat er op dat moment voor u beschikbaar is. 

31.000+ reviews  Meer dan 31.000 bezoekers hebben hun notaris beoordeeld op service, snelheid en prijs/kwaliteit. De meeste zijn zeer tevreden en beoordelen de notaris met een 8.4!

Notaris vergelijken

Bij DeGoedkoopsteNotaris.nl kunt u notarissen vergelijken en direct online bij meerdere notarissen een offerte aanvragen. De website geeft een duidelijk overzicht van alle notarissen in Nederland. De notariskantoren vergelijken is bij DeGoedkoopsteNotaris.nl eenvoudig en gemakkelijk. Binnen 1 minuut ziet u welke notaris op dit moment het beste bij u past. Heeft u hierbij hulp nodig? Dan staan onze servicemedewerkers voor u klaar.

Deze notarisdiensten zijn o.a. bij DeGoedkoopsteNotaris.nl te vergelijken.

Hypotheekakte
Wanneer u een hypotheek nodig heeft voor de aankoop van een woning zal de notaris een hypotheekakte en een leveringsakte op moeten stellen.
De hypotheekakte is de overeenkomst tussen u en de hypotheekverstrekker waarin de algemene voorwaarden en specifieke zaken van uw hypotheek en huis staan vastgelegd in een notariële akte. De notaris regelt de formele overdracht van het huis via de akte van levering, ook wel transportakte genoemd.

Koopovereenkomst
In een koopovereenkomst, ook wel voorlopig koopcontract of koopakte genoemd, legt u alle details vast die te maken hebben met de woning die u wilt kopen.
Wanneer u in Amsterdam een woning koopt, wordt de koopovereenkomst door de notaris opgesteld. In de rest van Nederland gebeurt dit veelal door de makelaar maar ook dan kan deze door de notaris worden opgesteld. In de koopovereenkomst worden de afspraken over de koop vastgelegd zoals de koopprijs en de opleverdatum.

Testament 
In een testament kunt u bepalen wat er met uw nalatenschap gebeurt wanneer u overlijdt. Ook kunt u in een testament regelen wie er voor de kinderen zorgt als beide ouders overlijden. Iedereen die 16 jaar of ouder is, kan een testament op laten maken.
Ook kunt u in een levenstestament uw wensen vast laten leggen voor het moment dat u nog leeft, maar niet meer in staat bent om zelf beslissingen te nemen.

Samenlevingscontract
Het op laten stellen van een samenlevingscontract is raadzaam wanneer u samenwoont, maar niet getrouwd bent. In een samenlevingscontract kunnen partners financiële afspraken vastleggen over kostendeling en over wat er gebeurt als hun relatie eindigt. Deze afspraken worden vastgelegd in een notariële akte.

Huwelijkse voorwaarden
Als je gaat trouwen kan je kiezen tussen huwelijkse voorwaarden en trouwen in gemeenschap van goederen. Als je onder huwelijkse voorwaarden gaat trouwen, laat je vastoleggen welke bezittingen van wie zijn en wat er gedeeld wordt.

Verklaring van erfrecht
Een verklaring van erfrecht is een officiële verklaring opgesteld door de notaris waarin staat wie de erfgenamen zijn. Hiermee kunnen zij bijvoorbeeld aantonen dat zij recht hebben op het banktegoed van de overledene.

Schenking
Een aantal schenkingen moet worden vastgesteld door de notaris in een zogenoemde schenkingsakte. Een officiële schenkingsakte biedt zekerheid en u  kunt regels stellen aan de schenking. Voor een schenking op papier, een tweetrapsschenking en de schenking van bijvoorbeeld een bedrijf of huis gaat u naar de notaris om het vast te laten leggen.

BV oprichten
Bij oprichting van een BV maakt de notaris een notariële akte op met daarin de statuten.

Stichting oprichten
De oprichting van de stichting moet worden vastgesteld in een notariële akte. In de oprichtingsakte worden de statuten vastgelegd. Een stichting wordt vaak opgericht voor een goed doel.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag of wilt u hulp bij het kiezen van een notaris? U kunt ons bereiken per telefoon 088 - 24 24 611 (ma-vr van 9:00 tot 17:00), mail, Twitter (@goedkoopnotaris), facebook of Google plus     

Onafhankelijk Op DeGoedkoopsteNotaris.nl vergelijken wij alle 918 notarissen. Notarissen betalen niet voor een vermelding op de site of voor het publiceren van tarieven.

Direct online resultaat Via DeGoedkoopsteNotaris.nl krijg je direct online een resultaat met de goedkoopste en beste notarissen bij jou in de buurt.
Dé notarisvergelijker DeGoedkoopsteNotaris.nl is al 15 jaar online actief met het verzamelen van notaris tarieven.

Over ons

In 2000 begon Peter Ruys de website DeGoedkoopsteNotaris.nl. Het vrijgeven van de notaristarieven zorgden voor fikse prijsverschillen, maar de consument was daar niet van op de hoogte. Door de tarieven van notarissen online te publiceren, zorgde DeGoedkoopsteNotaris voor transparantie in een tot dan toe ondoorzichtige markt. Sindsdien is de site verrijkt met meer dan 20.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Met ruim 70.000 unieke bezoekers per maand is DeGoedkoopsteNotaris.nl de grootste notarisvergelijker van Nederland.

Onze website helpt consumenten en professionals bij het kiezen van een notaris door inzicht te geven in de tarieven van de notaris via internet. Achterliggende doelstelling is om de kwaliteit van de notariële dienstverlening te verbeteren.

Ruim 60% van alle notariskantoren maakt maandelijks gebruik van de aan de site gekoppelde applicatie Notarisforum.nl. De bezoekers van de site krijgen daarmee up-to-date tarief- en kantoorinformatie en worden ondersteund bij het maken van hun keuze voor een notaris.

Wij zijn een onafhankelijke site en de notarissen betalen niet voor een vermelding of het publiceren van tarieven. Onze inkomsten komen uit het abonnementsgeld op Notarisforum.nl, een online kantoorapplicatie.

DeGoedkoopsteNotaris.nl is een project van DGN Publishers bv, een internetbedrijf in Amsterdam Centrum. Wij exploiteren diverse thematische internetportals. Dat doen wij met een eigen team, van idee tot exploitatie, van marketing en sales tot de bouw van de sites.

Andere portals van DGN Publishers zijn Zorgkiezer.nl (2005) en Hypotheek24.nl (2013). Voor meer informatie over de verschillende portals zie www.dgngroep.nl

 • Voordelen

  Laagste prijs Via DeGoedkoopsteNotaris.nl de laagste prijs. Rechtstreeks of via via is vaak duurder. Zo bespaart u tot € 300,- op de notariskosten.

  Gratis offertes U kunt gratis en vrijblijvend online meerdere offertes aanvragen. Liever telefonische hulp? Dat kan via het Landelijke Servicenummer: 088 - 24 24 611

  Snelle offerte-service 80% van de notarissen stuurt u direct of binnen 1 dag een gratis offerte.

 • Notaris vergelijken

  Alle notarissen U vergelijkt via DeGoedkoopsteNotaris.nl alle notarissen in Nederland op prijs, plaats en service.

  Dagelijks nieuwe tarieven Notarissen passen dagelijks via onze site hun tarieven aan. Zo ziet u altijd het laagste tarief wat er op dat moment voor u beschikbaar is. 

  31.000+ reviews  Meer dan 31.000 bezoekers hebben hun notaris beoordeeld op service, snelheid en prijs/kwaliteit. De meeste zijn zeer tevreden en beoordelen de notaris met een 8.4!

  Notaris vergelijken

  Bij DeGoedkoopsteNotaris.nl kunt u notarissen vergelijken en direct online bij meerdere notarissen een offerte aanvragen. De website geeft een duidelijk overzicht van alle notarissen in Nederland. De notariskantoren vergelijken is bij DeGoedkoopsteNotaris.nl eenvoudig en gemakkelijk. Binnen 1 minuut ziet u welke notaris op dit moment het beste bij u past. Heeft u hierbij hulp nodig? Dan staan onze servicemedewerkers voor u klaar.

  Deze notarisdiensten zijn o.a. bij DeGoedkoopsteNotaris.nl te vergelijken.

  Hypotheekakte
  Wanneer u een hypotheek nodig heeft voor de aankoop van een woning zal de notaris een hypotheekakte en een leveringsakte op moeten stellen.
  De hypotheekakte is de overeenkomst tussen u en de hypotheekverstrekker waarin de algemene voorwaarden en specifieke zaken van uw hypotheek en huis staan vastgelegd in een notariële akte. De notaris regelt de formele overdracht van het huis via de akte van levering, ook wel transportakte genoemd.

  Koopovereenkomst
  In een koopovereenkomst, ook wel voorlopig koopcontract of koopakte genoemd, legt u alle details vast die te maken hebben met de woning die u wilt kopen.
  Wanneer u in Amsterdam een woning koopt, wordt de koopovereenkomst door de notaris opgesteld. In de rest van Nederland gebeurt dit veelal door de makelaar maar ook dan kan deze door de notaris worden opgesteld. In de koopovereenkomst worden de afspraken over de koop vastgelegd zoals de koopprijs en de opleverdatum.

  Testament 
  In een testament kunt u bepalen wat er met uw nalatenschap gebeurt wanneer u overlijdt. Ook kunt u in een testament regelen wie er voor de kinderen zorgt als beide ouders overlijden. Iedereen die 16 jaar of ouder is, kan een testament op laten maken.
  Ook kunt u in een levenstestament uw wensen vast laten leggen voor het moment dat u nog leeft, maar niet meer in staat bent om zelf beslissingen te nemen.

  Samenlevingscontract
  Het op laten stellen van een samenlevingscontract is raadzaam wanneer u samenwoont, maar niet getrouwd bent. In een samenlevingscontract kunnen partners financiële afspraken vastleggen over kostendeling en over wat er gebeurt als hun relatie eindigt. Deze afspraken worden vastgelegd in een notariële akte.

  Huwelijkse voorwaarden
  Als je gaat trouwen kan je kiezen tussen huwelijkse voorwaarden en trouwen in gemeenschap van goederen. Als je onder huwelijkse voorwaarden gaat trouwen, laat je vastoleggen welke bezittingen van wie zijn en wat er gedeeld wordt.

  Verklaring van erfrecht
  Een verklaring van erfrecht is een officiële verklaring opgesteld door de notaris waarin staat wie de erfgenamen zijn. Hiermee kunnen zij bijvoorbeeld aantonen dat zij recht hebben op het banktegoed van de overledene.

  Schenking
  Een aantal schenkingen moet worden vastgesteld door de notaris in een zogenoemde schenkingsakte. Een officiële schenkingsakte biedt zekerheid en u  kunt regels stellen aan de schenking. Voor een schenking op papier, een tweetrapsschenking en de schenking van bijvoorbeeld een bedrijf of huis gaat u naar de notaris om het vast te laten leggen.

  BV oprichten
  Bij oprichting van een BV maakt de notaris een notariële akte op met daarin de statuten.

  Stichting oprichten
  De oprichting van de stichting moet worden vastgesteld in een notariële akte. In de oprichtingsakte worden de statuten vastgelegd. Een stichting wordt vaak opgericht voor een goed doel.

 • Wij helpen u graag

  Wij helpen u graag

  Heeft u een vraag of wilt u hulp bij het kiezen van een notaris? U kunt ons bereiken per telefoon 088 - 24 24 611 (ma-vr van 9:00 tot 17:00), mail, Twitter (@goedkoopnotaris), facebook of Google plus     

 • Over ons

  Onafhankelijk Op DeGoedkoopsteNotaris.nl vergelijken wij alle 918 notarissen. Notarissen betalen niet voor een vermelding op de site of voor het publiceren van tarieven.

  Direct online resultaat Via DeGoedkoopsteNotaris.nl krijg je direct online een resultaat met de goedkoopste en beste notarissen bij jou in de buurt.
  Dé notarisvergelijker DeGoedkoopsteNotaris.nl is al 15 jaar online actief met het verzamelen van notaris tarieven.

  Over ons

  In 2000 begon Peter Ruys de website DeGoedkoopsteNotaris.nl. Het vrijgeven van de notaristarieven zorgden voor fikse prijsverschillen, maar de consument was daar niet van op de hoogte. Door de tarieven van notarissen online te publiceren, zorgde DeGoedkoopsteNotaris voor transparantie in een tot dan toe ondoorzichtige markt. Sindsdien is de site verrijkt met meer dan 20.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Met ruim 70.000 unieke bezoekers per maand is DeGoedkoopsteNotaris.nl de grootste notarisvergelijker van Nederland.

  Onze website helpt consumenten en professionals bij het kiezen van een notaris door inzicht te geven in de tarieven van de notaris via internet. Achterliggende doelstelling is om de kwaliteit van de notariële dienstverlening te verbeteren.

  Ruim 60% van alle notariskantoren maakt maandelijks gebruik van de aan de site gekoppelde applicatie Notarisforum.nl. De bezoekers van de site krijgen daarmee up-to-date tarief- en kantoorinformatie en worden ondersteund bij het maken van hun keuze voor een notaris.

  Wij zijn een onafhankelijke site en de notarissen betalen niet voor een vermelding of het publiceren van tarieven. Onze inkomsten komen uit het abonnementsgeld op Notarisforum.nl, een online kantoorapplicatie.

  DeGoedkoopsteNotaris.nl is een project van DGN Publishers bv, een internetbedrijf in Amsterdam Centrum. Wij exploiteren diverse thematische internetportals. Dat doen wij met een eigen team, van idee tot exploitatie, van marketing en sales tot de bouw van de sites.

  Andere portals van DGN Publishers zijn Zorgkiezer.nl (2005) en Hypotheek24.nl (2013). Voor meer informatie over de verschillende portals zie www.dgngroep.nl

Zoek notarissen »
,
Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344