Stel uw vraag 088 24 24 611
Open van 09:00 tot 17:30
vinkje Ontvang 4 offertes vinkje 20+ jaar ervaring vinkje Bespaar op notariskosten
Persoon & Familie

Kosten samenlevingscontract

Leestijd
2 minuten

Categorie
Persoon & Familie

Zoek Notarissen »

Op zoek naar de kosten voor een samenlevingscontract?
Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kunt u de tarieven van de verschillende notariskantoren bij u uit de buurt met elkaar vergelijken.

Notariskosten samenlevingscontract

Sommige dingen zijn verstandig om te doen, maar kosten nu eenmaal geld!  Dus dat stelt u misschien zo lang mogelijk uit. Het opstellen van een samenlevingscontract is zo’n zaak.  U weet dat het goed is om te hebben, maar u wilt er liever niet teveel geld aan uitgeven. Wees dan verstandig en vergelijk goed de tarieven van de notarissen. De tarieven verschillen behoorlijk van elkaar. Zo heeft u al een samenlevingscontract voor € 200 euro. Er zijn ook notarissen die rond de € 600 rekenen voor een samenlevingscontract.  U kunt dus honderden euro’s besparen door goed te vergelijken. Vergelijk hier notaristarieven voor een samenlevingscontract.

Waarom verschillen de notaristarieven bij samenlevingscontract?

Notarissen zijn vrij om te vragen voor hun dienstverlening wat ze willen. Daardoor kan het zijn dat de ene notaris een stuk duurder is voor een samenlevingscontract dan de andere notaris. ‘Is die goedkope notaris dan ook slechter?’ is een veelgehoorde vraag. Nee, dat hoeft zeker niet. Een goedkope notaris kan bijvoorbeeld in een minder groot pand zitten of misschien gewone koffie schenken in plaats van een cappuccino. Zeker weten dat je een goede notaris hebt? Check dan de beoordelingen over deze notaris van andere gebruikers.

Tips bij het vergelijken van notarissen

  • Soms loont het iets verder uit uw omgeving te zoeken naar een notaris. Op onze website kunt u eenvoudig de straal aanpassen waarin u zoekt naar notarissen. Zo komt u wellicht bij nog voordeligere notarissen terecht.
  • Op onze website vindt u meer dan 30.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Het is altijd verstandig goed te kijken hoe anderen de service van de notaris ervaren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
Gratis offertes aanvragen »