Vergelijk alle 895 notarissen en bespaar

Onze 35.824 klanten beoordelen ons met een

8.4
Text Balloon
Schrijf een review

Reviews van klanten over deGoedkoopsteNotaris.nl

Bekijk hier de ervaringen van bezoekers die recent een notaris offerte hebben aangevraagd


Vriendelijke mensen!
,

Nvt
,

Niet op jullie website, maar op dit evaluatieformulier: veel vragen zijn niet van toepassing. Desondanks moet je toch een score invullen... Zo kun je als klant niet goed evalueren.
,

Het contact met uw website is heel summier geweest. Dat hoort ook zo, want u bent een beginstation voor en wat langer traject. U speelt uw rol uitstekend. De bij u aangesloten notarissen reageren echt supersnel op een offerteaanvraag. Verbeteringen zie ik zo snel niet. Hartelijk bedankt!
,

nvt
,

Op zich geef de site een goede indruk maar de notarissen laten het af weten. Nu moet ik nog steeds zelf op op zoek, zijn de aangesloten notarissen het predicaat goedkoopste niet echt waard. Had goede hoop om voor een vereniging, die toch zuinig met de gelden van de leden moet omgaan, een goedkope notaris te vinden voor het opmaken van nieuwe statuten voor de vereniging. Maar er is hoop.
,

Geen commentaar
,

Door mij gekozen kantoor is alleen via mail te bereiken. Verzetten van een afspraak kost 150 euro. Staat in de voorwaarden maar dit zijn ridicule bedragen. Sowieso zijn de kosten voor een standaard document redelijk hoog.
,

geen
,

Het evaluatieformulier kent geen categorie "niet van toepassing" terwijl daar in mijn geval wel sprake van is (hier is nu een 10 ingevuld)
,
Er zijn 35824 reviews over notaris vergelijken
Zoek notarissen »
vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringtandartscreditcard
Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344