vinkje Ontvang 4 offertes vinkje 20+ jaar ervaring vinkje Bespaar op notariskosten
Huis & Hypotheek

Kosten leveringsakte

Leestijd
1 minuut

Categorie
Huis & Hypotheek

Zoek Notarissen »

Wanneer u een huis koopt, zult u versteld staan van de vele kosten die u moet maken. Denk hierbij aan makelaarskosten, kosten voor een taxatierapport, de kosten voor de verhuizing, om nog maar te zwijgen over de overdrachtsbelasting. Ook voor de notaris maakt u kosten. Daar zit echter een bespaarmogelijkheid. Als kopende partij kiest u de notaris namelijk zelf! En door goed te vergelijken op DeGoedkoopsteNotaris.nl kunt u zo honderden euro’s besparen op de notariskosten

Waarom verschillen notaristarieven voor leveringsakten?

Notarissen zijn vrij om te vragen voor hun dienstverlening wat ze willen. Daardoor kan het zijn dat die ene notaris een stuk duurder is voor een leveringsakte dan de andere notaris. ‘Is die goedkope notaris dan ook slechter?’ vragen veel mensen zich af. Nee, dat hoeft zeker niet. Een goedkope notaris kan bijvoorbeeld in een minder groot pand zitten of misschien gewone koffie schenken in plaats van een ristretto of latte machiatto. Zeker weten dat u een goede notaris heeft gekozen? Check dan de beoordelingen van andere gebruikers over deze notaris.

Tips bij het vergelijken van notarissen

Soms kan het lonen iets verder uit uw buurt te zoeken naar een notaris. Op onze website kunt u eenvoudig de straal waarin u naar notarissen zoekt aanpassen. Zo komt u wellicht nog voordeligere notarissen tegen.

Op onze website vindt u ruim 30.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Het is altijd verstandig even goed te kijken hoe anderen de service van de notaris van uw keuze hebben ervaren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Gratis offertes aanvragen »