Tarieven van Notarissen online!

De website DeGoedkoopsteNotaris.nl is sinds 2000 actief en door Peter Ruys gestart. Het vrijgeven van de notaristarieven in 1999 zorgden voor fikse prijsverschillen, maar geen consument die daarvan op de hoogte was. Door deze tariefinformatie online te publiceren, zorgde DeGoedkoopsteNotaris in 1 keer voor overzicht in een tot dan toe ondoorzichtige markt. Al meer dan 15 jaar is DeGoedkoopsteNotaris.nl zo de site voor de notariszoeker in Nederland met maandelijks meer dan 70.000 bezoekers.

Beoordelingen van notarissen

In 2010 is de site uitgebreid met klantbeoordelingen van notarissen in heel Nederland. Het doel van de site is consumenten en professionals te helpen met het kiezen van een notaris door het creëren van transparantie van kwaliteit en tarieven via internet. Achterliggende doelstelling is om de kwaliteit van de notariële dienstverlening te verbeteren.

Grootste Notarisvergelijker van Nederland!

Vanaf de start heeft de site een enorme ontwikkeling doorgemaakt; van tarievenoverzicht tot informatieportaal voor consument en notariaat. Met ruim 70.000 unieke bezoekers per maand is DeGoedkoopsteNotaris.NL de grootste notarisvergelijker van Nederland. De bezoekers van de website krijgen een up-to-date tarief en worden ondersteund bij het maken van hun keuze voor een notaris.

Onafhankelijk vergelijken

Het publiceren van gegevens op onze website is voor notariskantoren kosteloos. Onze inkomsten komen uit advertentieverkoop en het abonnementsgeld op Notarisforum.nl, een online kantoorapplicatie.

DeGoedkoopsteNotaris.NL is een project van DGN Publishers BV, een internetbedrijf in Amsterdam Centrum. Wij exploiteren diverse thematische internetportals op het gebied van wonen, zorg en personal finance. Dat doen wij met een eigen team, van idee tot exploitatie, van marketing en sales tot de bouw van de sites.
Andere portals van DGN Publishers zijn Zorgkiezer.nl (2005) en Hypotheek24.nl (2013) .Voor meer informatie over de verschillende portals zie www.dgngroep.nl 

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344

x
Vragen?

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen morgen contact met je op.

Bedankt, tot morgen!