Stel uw vraag 088 24 24 611
Maandag vanaf 09:00 weer geopend
vinkje Ontvang 4 offertes vinkje 20+ jaar ervaring vinkje Bespaar op notariskosten

Tarieven van Notarissen online!

De website DeGoedkoopsteNotaris.nl is sinds 2000 actief en opgericht door Peter Ruys. Maandelijkse bezoeken meer dan 80.000 consumenten de website op zoek naar een goedkope notaris in de buurt. 

Het vrijgeven van de notaristarieven in 1999 zorgden voor fikse prijsverschillen, maar geen consument die daarvan op de hoogte was. Door deze tariefinformatie online te publiceren, zorgde DeGoedkoopsteNotaris.NL in één keer voor overzicht in een tot dan toe ondoorzichtige markt. 

Beoordelingen van notarissen

In 2010 is de website uitgebreid met klantbeoordelingen van notarissen in heel Nederland. Het doel van de website is consumenten en professionals te helpen met het kiezen van een notaris door het creëren van transparantie van kwaliteit en tarieven via internet. Achterliggende doelstelling is om de kwaliteit van de notariële dienstverlening te verbeteren.

De grootste Notaris Vergelijker van Nederland!

Vanaf de start heeft de site een enorme ontwikkeling doorgemaakt; van tarievenoverzicht tot informatieportaal voor consument en notariaat. Met ruim 80.000 unieke bezoekers per maand is DeGoedkoopsteNotaris.NL de grootste notarisvergelijker van Nederland. De bezoekers van de website krijgen een up-to-date tarief en worden ondersteund bij het maken van hun keuze voor een notaris.

Onafhankelijk vergelijken

Het publiceren van gegevens op onze website is voor notariskantoren kosteloos. Onze inkomsten komen uit het abonnementsgeld voor Notarisforum.nl, de online kantoorapplicatie speciaal gemaakt voor het notariaat.

DeGoedkoopsteNotaris.NL is een project van DGN Publishers BV, een internetbedrijf in Amsterdam Centrum. Wij exploiteren diverse thematische internetportals op het gebied van wonen, zorg en personal finance. Dat doen wij met een eigen team, van idee tot exploitatie, van marketing en sales en tot de bouw van de websites.

Andere portals van DGN Publishers zijn Zorgkiezer.nl (2005) en Hypotheek24.nl (2013).
Voor meer informatie over de verschillende portals zie www.dgngroep.nl