Nu geopend! 0882424611 Mail ons

Kosten stichting oprichten

Op zoek naar de notariskosten voor een stichting oprichten? Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kunt u de tarieven van de verschillende notariskantoren bij u in de buurt met elkaar vergelijken.

Notariskosten stichting oprichten

Voor het oprichten van een stichting heeft u een notaris nodig die de notariële akte opstelt met daarin de statuten. De tarieven die notarissen hiervoor vragen lopen behoorlijk uiteen. Zo rekent de goedkoopste notaris voor het oprichten van een stichting minder dan 300 euro, terwijl er ook notarissen zijn die ruim 1200 euro rekenen. Door goed te vergelijken kunt u honderden euro’s besparen.

Waarom verschillen de notaristarieven voor stichting oprichten?

Notarissen zijn vrij om te vragen voor hun dienstverlening wat ze willen. Daardoor kan het zijn dat de ene notaris een stuk duurder is voor het oprichten van een stichting dan de andere notaris.

‘Is die goedkope notaris dan ook slechter?’ is een veelgehoorde vraag. Nee, dat hoeft zeker niet. Een goedkope notaris kan bijvoorbeeld in een minder groot pand zitten of misschien gewone koffie schenken in plaats van een cappuccino.

Zeker weten dat u een goede notaris heeft? Check dan de beoordelingen over deze notaris van andere gebruikers.

Tips bij het vergelijken van notarissen

Soms kan het lonen om iets verder uit de buurt te zoeken naar een notaris. Op onze website past u eenvoudig de straal aan en ziet u een groter en wellicht goedkoper aanbod van notarissen.

Op onze website vindt u ruim 30.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Het is altijd verstandig goed te kijken hoe anderen de service van de notaris hebben ervaren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344