Notariskosten aankoop huis

Op zoek naar de notariskosten bij de aankoop van uw nieuwe woning? Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kunt u de tarieven van de verschillende notariskantoren bij u in de buurt met elkaar vergelijken. 

Notariskosten bij een aankoop van een huis

Koopt u een nieuwe woning? Daarvoor heeft u een  hypotheekakte en een transportakte nodig. Deze stelt u op bij de notaris. De kosten voor het laten opstellen door de notaris lopen uiteen van 700 tot 2.000 euro. U kunt dus geld besparen door goed te vergelijken.

Waarom verschillen de notaristarieven voor de aankoop van een huis?

Notarissen zijn vrij om te vragen voor hun dienstverlening wat ze willen. Daardoor kan het zijn dat de ene notaris een stuk duurder is voor het opstellen van een hypotheek en leveringsakte, nodig bij de aankoop van een huis, dan een andere notaris. ‘Is die goedkope notaris dan ook slechter?’ is een veelgehoorde vraag. Nee, dat hoeft zeker niet. Een goedkope notaris kan bijvoorbeeld in een minder groot pand zitten of misschien gewone koffie schenken in plaats van een cappuccino. 

Zeker weten dat u een goede notaris hebt? Check dan de beoordelingen over deze notaris van andere gebruikers. 

Tips bij het vergelijken van notarissen

Soms is het zinvol iets verder uit uw buurt te zoeken naar een notaris. Op onze website kunt u eenvoudig de straal aanpassen waarin u naar notarissen zoekt. Zo komt u misschien bij nog voordeligere notarissen terecht. Op onze website vind u ruim 30.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Het is altijd verstandig even goed te kijken hoe anderen de service van de door u gekozen notaris hebben ervaren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344