Kosten geregistreerd partnerschap

Wat zijn de kosten voor het opstellen van een geregistreerd partnerschap bij de notaris? De tarieven voor het opmaken van deze akte kunnen erg uiteenlopen, wij bieden een overzicht van de tarieven. Op DeGoedkoopsteNotaris.nl vergelijken wij de notaristarieven van de verschillende notariskantoren bij u in de buurt en kunt u een kantoor vinden die qua prijs het beste bij u past! 

Geregistreerd partnerschap

Een geregistreerd partnerschap is een huwelijksvorm waarbij men op papier bepaalde afspraken over de relatie vastlegt. Deze partnerschapsvoorwaarden worden bij de notaris vastgelegd. Net als bij een huwelijk heeft men in een geregistreerd partnerschap een aantal rechten en plichten tegenover elkaar, ook is men elkaars wettelijke erfgenaam. Lees meer over de voordelen van een geregistreerd partnerschap.

Waarom verschillen de notaristarieven bij geregistreerd partnerschap?

Notarissen mogen zelf hun tarieven bepalen, zo kan het dat de ene notaris €460,- vraagt en de ander €1080,-. Dat de ene notaris voordeliger is dan de andere hoeft niet te betekenen dat de kwaliteit minder is. De goedkopere notaris kan bijvoorbeeld in een kleiner kantoor zitten of buiten de randstad gevestigd zijn.

Tips bij het kiezen van een notaris

Om u te helpen met kiezen van een notaris, kunt u op onze website ruim 30.000 beoordelingen van notarissen door heel Nederland bekijken! Door de ervaringen van anderen te lezen krijgt u een beter beeld van een notariskantoor en door het opvragen van offertes met uw specifieke wensen komt u later niet voor verassingen te staan. 

Het vergoten van de straal kan voordelen opleveren! Het aanbod wordt namelijk groter en een notaris die net iets buiten de grote steden ligt, kan vaak een stuk goedkoper zijn.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344