Open van 08:30 tot 21:00 088-2424611 Mail ons

Wat kost een samenlevingscontract

De kosten voor een samenlevingscontract schommelen tussen de €196,- en €625,-. De prijzen kunnen zo verschillen omdat de notarissen vrij zijn in het bepalen van hun tarieven. De prijs is ook afhankelijk van de afspraken die in het samenlevingscontract worden opgenomen. 

Bespaar op de notaris

Omdat de tarieven zo kunnen verschillen, is het slim om eerst goed te vergelijken. Op onze website hebben we de tarieven voor het opstellen van een samenlevingscontract voor je op een rijtje gezet. Je kunt de notariskantoren vergelijken op prijs, beoordeling en locatie. 

Omdat je niet per se naar een notaris hoeft te gaan in jouw woonplaats, is het slim om ook te kijken naar kantoren die iets verder weg zijn. Hiermee kan je honderden euro’s besparen.

Testament 

Met het regelen van een samenlevingscontract word je niet automatisch elkaars erfgenaam. Dit betekent, dat als een van jullie komt te overlijden, je geen recht hebt op elkaars bezittingen. Met een testament kan je dit anders regelen. Een testament voor twee personen kan je al laten opmaken vanaf €260,-.

Hoe werkt het?

Via DeGoedkoopsteNotaris.nl, kan je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. De notarissen sturen je vervolgens een offerte toe en aan de hand daarvan kun je bepalen welke notaris je kiest.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344