Nu geopend! 088-2424611 Mail ons  of  bel mij terug

Kosten samenlevingscontract

Op zoek naar de kosten voor een samenlevingscontract? Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kun je de tarieven van de verschillende notariskantoren bij jou uit de buurt met elkaar vergelijken.

Notariskosten samenlevingscontract

Sommige dingen zijn verstandig om te doen, maar kosten nu eenmaal geld!  Dus dat stel je soms zo lang mogelijk uit. Het opstellen van een samenlevingscontract is zo’n zaak.  Je weet dat het goed is om te hebben, maar je wilt er liever niet teveel geld aan uitgeven. Wees dan verstandig en vergelijk goed de tarieven van de notarissen. De tarieven verschillen namelijk behoorlijk van elkaar. Zo heb je al een samenlevingscontract voor € 200 euro. Er zijn ook notarissen die rond de € 600 rekenen voor een samenlevingscontract.  Jij kunt dus honderden euro’s besparen door goed te vergelijken. Vergelijk hier notaristarieven voor een samenlevingscontract.

Waarom verschillen de notaristarieven bij samenlevingscontract?

Notarissen zijn vrij om te vragen voor hun dienstverlening wat ze willen. Daardoor kan het zijn dat de ene notaris een stuk duurder is voor een samenlevingscontract dan de andere notaris. ‘Is die goedkope notaris dan ook slechter?’ is een veelgehoorde vraag. Nee, dat hoeft zeker niet. Een goedkope notaris kan bijvoorbeeld in een minder groot pand zitten of misschien gewone koffie schenken in plaats van een cappuccino. Zeker weten dat je een goede notaris hebt? Check dan de beoordelingen over deze notaris van andere gebruikers.

Tips bij het vergelijken van notarissen

  • Soms kan het lonen om iets verder uit jouw omgeving te zoeken naar een notaris. Op onze website kan je eenvoudig de straal aanpassen waarin je zoekt naar notarissen. Zo kom je misschien bij nog voordeligere notarissen terecht.
  • Op onze website vind je meer dan 20.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Het is altijd verstandig even goed te kijken hoe anderen de service van de notaris van jouw keuze hebben ervaren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344