Nu geopend! 0882424611 Mail ons

Kosten BV oprichten

Op zoek naar de kosten voor een BV oprichten? Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kunt u de tarieven van de verschillende notariskantoren bij u in de buurt met elkaar vergelijken.

Notariskosten BV oprichten

Voor het oprichten van een BV heeft u een notaris nodig die de notariële akte opstelt met daarin de statuten. De tarieven die notarissen hiervoor vragen lopen behoorlijk uit elkaar. Zo rekent de goedkoopste notaris voor het oprichten van een BV minder dan 300 euro, terwijl er ook notarissen zijn die ruim 1.200 euro rekenen. U kunt dus honderden euro’s besparen door goed te vergelijken.

Waarom verschillen de notaristarieven voor BV oprichten?

Notarissen zijn vrij om te vragen voor hun dienstverlening wat ze willen. Daardoor kan het zijn dat de ene notaris een stuk duurder is voor het oprichten van een BV dan de andere notaris.
‘Is die goedkope notaris dan ook slechter?’ is een veelgehoorde vraag. Nee, dat hoeft zeker niet. Een goedkope notaris kan bijvoorbeeld in een minder groot pand zitten of misschien gewone koffie schenken in plaats van een cappuccino. 

Zeker weten dat u een goede notaris heeft? Check dan de beoordelingen over deze notaris van andere gebruikers.

Tips bij het vergelijken van notarissen

Soms kan het lonen om iets verder uit uw buurt te zoeken naar een notaris. Op onze website kunt u eenvoudig de straal aanpassen waarin u naar notarissen zoekt. 

Op onze website vindt u ruim 30.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Het is altijd verstandig even goed te kijken hoe anderen de service van de notaris hebben ervaren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344