vinkje Ontvang 4 offertes vinkje 20+ jaar ervaring vinkje Bespaar op notariskosten
Algemeen

Over ons

Leestijd
1 minuut

Categorie
Algemeen

Zoek Notarissen »

DeGoedkoopsteNotaris.NL (1999) is de eerste onafhankelijke vergelijkingssite gericht op het notariaat. De site biedt een overzicht van alle notariskantoren in Nederland. Het doel van de site is consumenten en professionals te helpen met het kiezen van een notaris door het creëren van transparantie via internet.

Vanaf de start heeft de site een enorme ontwikkeling doorgemaakt; van tarievenoverzicht tot informatieportaal voor consument en notariaat. Met ruim 70.000 unieke bezoekers per maand is DeGoedkoopsteNotaris.NL de grootste notarissite van Nederland.

DeGoedkoopsteNotaris.NL tracht als onafhankelijk medium door transparantie de marktwerking in het notariaat te stimuleren. In de loop van de jaren hebben 540 notariskantoren (meer dan 60% van alle kantoren) hun tariefinformatie kosteloos via de site kenbaar gemaakt. Dagelijks worden er tarieven online door notariskantoren zelf geactualiseerd. Ruim 60% van alle notariskantoren maakt maandelijks gebruik van de aan de site gekoppelde applicatie NotarisForum.nl. De bezoekers van de site krijgen daarmee up-to-date tarief- en kantoorinformatie en worden ondersteund bij het maken van een notariskeuze.

DeGoedkoopsteNotaris.NL is een project van DGN Publishers BV, een internetbedrijf in Amsterdam Centrum. Wij exploiteren diverse thematische internetportals op het gebied van wonen, zorg en personal finance. Dat doen wij met een eigen team, van idee tot exploitatie, van marketing en sales tot de bouw van de sites.

Andere portals van DGN Publishers zijn Hypotheek24.nl (2014), waarbij je zelf online je hypotheek afsluit, zonder hypotheekadvies en Zorgkiezer.nl (2005), de onafhankelijke vergelijkingssite op het gebied van zorg en ziektekosten.

Voor meer informatie kun je terecht op www.dgngroep.nl.

Vind de goedkoopste notaris »