vinkje Ontvang 4 offertes vinkje 20+ jaar ervaring vinkje Bespaar op notariskosten
Algemeen

Notaris in Groningen

Leestijd
1 minuut

Categorie
Algemeen

Zoek Notarissen »

Ben je op zoek naar een notaris in Groningen? Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kunt u de tarieven van notariskantoren in Groningen en omstreken vergelijken. Geef aan welke akte u zoekt en u krijgt een overzichtelijke lijst met de notarissen in uw regio!

U kan gratis en vrijblijvend bij meerdere kantoren een offerte aanvragen. Ook kunt u de notarissen vergelijken op kwaliteit en de beoordelingen van anderen lezen. De ervaringen van anderen kunnen u helpen bij het kiezen van een notaris die het beste bij u past! 

Waar moet u op letten bij het kiezen van een notaris?

• De notaris is vrij in het bepalen van de tarieven. Daardoor kunnen deze soms behoorlijk uiteen lopen. Vergelijk daarom, voordat u een notaris kiest, eerst de tarieven van meerdere kantoren en vermijd dat u te veel betaalt.

• Het verschilt per notaris hoe een prijs wordt samengesteld. Sommigen rekenen een vast tarief en anderen weer een uurtarief. 

• Neem altijd eerst de voorwaarden door, want ook deze verschillen weer per notaris. 

• De tarieven die bij ons op de website staan, zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten zoals BTW, Kadastrale recherche, kadastrale inschrijving, verplichte inzage GBA/VIS/FIS en administratiekosten.

Tip: Een offerte aanvragen is gratis, vraag bij meer dan één kantoor een offerte aan zodat u beter kan vergelijken!

Vind de goedkoopste notaris in Groningen »