Open van 09:15 tot 17:00 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Over ons

DeGoedkoopsteNotaris.NL (1999) is de eerste onafhankelijke vergelijkingssite gericht op het notariaat. De site biedt een overzicht van alle notariskantoren in Nederland. Het doel van de site is consumenten en professionals te helpen met het kiezen van een notaris door het creëren van transparantie via internet.

Vanaf de start heeft de site een enorme ontwikkeling doorgemaakt; van tarievenoverzicht tot informatieportaal voor consument en notariaat. Met ruim 70.000 unieke bezoekers per maand is DeGoedkoopsteNotaris.NL de grootste notarissite van Nederland.

DeGoedkoopsteNotaris.NL tracht als onafhankelijk medium door transparantie de marktwerking in het notariaat te stimuleren. In de loop van de jaren hebben 540 notariskantoren (meer dan 60% van alle kantoren) hun tariefinformatie kosteloos via de site kenbaar gemaakt. Dagelijks worden er tarieven online door notariskantoren zelf geactualiseerd. Ruim 60% van alle notariskantoren maakt maandelijks gebruik van de aan de site gekoppelde applicatie NotarisForum.nl. De bezoekers van de site krijgen daarmee up-to-date tarief- en kantoorinformatie en worden ondersteund bij het maken van een notariskeuze.

DeGoedkoopsteNotaris.NL is een project van DGN Publishers BV, een internetbedrijf in Amsterdam Centrum. Wij exploiteren diverse thematische internetportals op het gebied van wonen, zorg en personal finance. Dat doen wij met een eigen team, van idee tot exploitatie, van marketing en sales tot de bouw van de sites.

Andere portals van DGN Publishers zijn Hypotheek24.nl (2014), waarbij je zelf online je hypotheek afsluit, zonder hypotheekadvies en Zorgkiezer.nl (2005), de onafhankelijke vergelijkingssite op het gebied van zorg en ziektekosten.

Voor meer informatie kun je terecht op www.dgngroep.nl.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Lees meer over: Algemeen

Is DeGoedkoopsteNotaris.NL onafhankelijk?

Het vrijgeven van de notaristarieven zorgden voor fikse prijsverschillen, maar geen consument die dat wist. Door deze tariefinformatie online te publiceren, zorgde DeGoedkoopsteNotaris.nl  in een klap voor overzicht in een tot dan toe ondoorzichtige markt. Sindsdien is de website verrijkt met meer dan 35.000 beoordelingen van consumenten voor notariskantoren in heel Nederland. Al meer dan 18 jaar biedt de DeGoedkoopsteNotaris.nl een onafhankelijk overzicht van tarieven voor Onroerend Goed, Persoon & Familie en Stichting & Bedrijf diensten van de notaris. We informeren zo de bezoeker met actuele tarief informatie en helpen met het maken van hun keuze voor een notariskantoor. Na een eerste selectie kunnen zij doelgericht online bij meerdere notarissen een offerte aanvragen.

Vind een notaris in de buurt

,
Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344