Stel uw vraag 088 24 24 611
Open van 09:00 tot 17:30
vinkje Ontvang 4 offertes vinkje 20+ jaar ervaring vinkje Bespaar op notariskosten
Persoon & Familie

Nalaten aan ChildsLife International

Leestijd
2 minuten

Categorie
Persoon & Familie

Zoek Notarissen »
Wilt u ChildsLife in uw testament opnemen? Dit is een manier om ChildsLife te steunen. Hiermee investeert u in een betere toekomst voor kinderen. ChildsLife zal deze gelden op een juiste manier besteden. Waardoor er een toekomst is voor kinderen in armoede. Volgens ChildsLife is er niets mooiers om aan na te laten.

Reactie van donateur over nalaten aan ChildsLife

‘Ik draag ChildsLife een warm hart toe en ik weet uit persoonlijke contacten met de organisatie en uit de vele berichten en nieuwsbrieven, dat de hulp héél rechtstreeks ter plaatse wordt gegeven en direct ten goede komt aan arme, zieke of gehandicapte kinderen. Ik heb geen kinderen, mijn familie is in goeden doen, dus kwam ik zo op het idee ChildsLife als erfgenaam in mijn testament te benoemen. Nu kan ik nog over mijn geld beschikken, maar mocht mij onverhoopt iets overkomen dan heb ik nu alvast geregeld dat mijn nalatenschap aan het goede doel dat ChildsLife nastreeft, ten goede komt.’

ANBI-status en erfbelasting bij ChildsLife

Over een nalatenschap wordt erfbelasting berekend die voor de erfgenamen is. Dit gaat echter niet op voor instellingen die vallen onder Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI). ChildsLife heeft deze ANBI-status en de gelden die naar ChildsLife gaan vanuit uw nalatenschap zijn daarmee vrij van erfbelasting. Het maakt niet uit of dit om een groot of klein bedrag gaat. U betaalt geen erfbelasting door na te laten aan ChildsLife. 100% van het bedrag dat u nalaat aan ChildsLife komt hier ook daadwerkelijk terecht.

Meer weten over nalaten aan ChildsLife?

Om een besluit te nemen over uw nalatenschap, begrijpen wij dat hier tijd voor nodig is. Denk hier rustig over na en lees u wellicht ook verder in op dit thema. Wilt u in contact komen over dit onderwerp? Neem in dat geval contact op met Carlian van Klarenbosch. Bereik haar via 023 557 0081 of info@childslife.nl. Zij staat u graag te woord en spreekt u indien gewenst ook uitvoeriger onder het genot van een kopje koffie in Haarlem.

Notaristarieven opstellen testament »