vinkje Ontvang 4 offertes vinkje 20+ jaar ervaring vinkje Bespaar op notariskosten
Persoon & Familie

Kosten tweetrapstestament

Leestijd
1 minuut

Categorie
Persoon & Familie

Zoek Notarissen »

Op zoek naar de notariskosten voor een tweetrapstestament? Op deGoedkoopsteNotaris.nl kunt u de tarieven van de verschillende notariskantoren bij u in de buurt met elkaar vergelijken.

Notariskosten tweetrapstestament

Voor het opstellen van een tweetrapstestament heeft u een notaris nodig die de notariele akte opmaakt. De kosten lopen uiteen van minder dan 300 tot ruim 800 euro. U kunt dus honderden euro's besparen door goed te vergelijken. 

Waarom verschillen de notaristarieven voor opstellen tweetrapstestament?

Notarissen zijn vrij om te vragen voor hun dienstverlening wat ze willen. Daardoor kan het zijn dat de ene notaris een stuk duurder is voor het oprichten van een stichting dan de andere notaris.

'Is die goedkope notaris dan ook slechter?' is een veelgehoorde vraag. Nee, dat hoeft zeker niet. Een goedkope notaris kan bijvoorbeeld in een minder groot pand zitten of misschien gewone koffie schenken in plaats van een cappuccino. 

Zeker weten dat u een goede notaris heeft? Check dan de beoordelingen over deze notaris van andere gebruikers.

Tips bij het vergelijken van notarissen

Soms kan het lonen om iets verder uit uw buurt te zoeken naar een notaris. Op onze website kunt u eenvoudig de straal aanpassen waarin u naar notarissen zoekt. Zo komt u misschien bij nog voordeligere notarissen terecht. 

Op onze website vind u ruim 20.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Het is altijd verstandig even te kijken hoe anderen de service van de notaris van uw keuze hebben ervaren. Zo kom u niet voor verrassingen te staan. 

Bekijk notaristarieven tweetrapstestament »