Maandag vanaf 09:00 weer geopend 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Notariskosten hypotheek

De notariskosten hypotheek zijn de kosten die u aan de notaris betaalt voor het opstellen van de hypotheekakte bij de aankoop van een woning. Een hypotheek akte is een overeenkomst met de hypotheekverstrekker met daarin de gemaakte afspraken. Voor de overdracht van de woning stelt de notaris een leveringsakte op. De kosten van een hypotheekakte en een leveringsakte verschillen per notaris en op DeGoedkoopsteNotaris.nl publiceren wij een overzicht van notariskosten hypotheek. Hier kunt u gemakkelijk vergelijken en bij meerdere notarissen een offerte opvragen.  

Notariskosten hypotheek
Omdat iedere notaris zelf zijn eigen tarieven kan bepalen zijn de verschillen vaak groot. Bent u op zoek naar de laagste tarieven? Onze website geeft u een duidelijk landelijk overzicht van alle notarissen en de tarieven per kantoor. Zo vindt u direct de goedkoopste notaris bij u in de buurt die aansluit op uw wensen.

Notariskosten zijn fiscaal aftrekbaar, als ze gemaakt zijn voor het afsluiten van een lening in verband met de aankoop, verbouwing of het onderhoud van de woning.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344