vinkje Ontvang 4 offertes vinkje 20+ jaar ervaring vinkje Bespaar op notariskosten
Stichting & Bedrijf

Kosten vereniging oprichten

Leestijd
1 minuut

Categorie
Stichting & Bedrijf

Zoek Notarissen »

Bent u op zoek naar de notariskosten voor een vereniging oprichten? Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kunt u de tarieven van de verschillende notariskantoren bij u in de buurt met elkaar vergelijken. 

Notariskosten vereniging oprichten

Bij de oprichting van een vereniging stelt u informeel statuten op of u gaat hiervoor naar de notaris. Op die manier voorkom je dat hoofdbestuurders ook hoofdelijk aansprakelijk zijn. De kosten voor het oprichten van een vereniging lopen uiteen van €240,- tot €850. Het is dus verstandig de tarieven te vergelijken van de verschillende notariskantoren. 

Waarom worden er verschillende tarieven gehanteerd?

Notarissen zijn vrij om te vragen voor hun dienstverlening wat ze willen. Daardoor kan het zijn dat de ene notaris een stuk duurder is voor het oprichten van een vereniging dan de andere notaris. 

'Is die goedkope notaris dan ook slechter?' is een veelgehoorde vraag. Nee, dat hoeft zeker niet. Wilt u zeker weten dat u een goede notaris heeft? Check dan de beoordelingen over deze notaris van andere gebruikers. 

Tips bij het vergelijken

Soms kan het zo zijn dat een notaris net iets verder weg goedkoper is. Op onze website kunt u eenvoudig de straal aanpassen waarin u naar notarissen zoekt. Zo komt u misschien bij nog voordeligere notarissen terecht. 

Op onze website vind u ruim 20.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Het is altijd verstandig even goed te kijken hoe anderen de service van de notaris van uw keuze hebben ervaren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Bekijk notaristarieven oprichten vereniging »