Open van 09:00 tot 17:30 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Wat kost een testament?

Een testament kost ruim genomen tussen € 200,- en € 750,- Wat een testament exact kost verschilt per notaris. Een notaris mag zelf de tarieven bepalen en daarom is het verstandig notarissen te vergelijken op prijs. Wat een testament kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn. Een offerte aanvragen voor de kosten van een testament geeft hier inzicht in. Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kunt u verschillende gratis offertes opvragen zodat u gemakkelijk de notarissen kunt vergelijken op de kosten voor een testament.

Bekijk kosten testament

Besparen op uw testamentkosten?

Benieuwd naar wat een testament kost bij u in de buurt? U kunt de notaris vergelijken in heel Nederland op kosten voor een testament. 

Op onze website vind u meer dan alleen de laagste tarieven. Door de verschillende notarissen bij u in de buurt te vergelijken krijgt u ook inzicht in de kwaliteit van de notarissen door de beoordeling van andere bezoekers op onze website. Kies voor de goedkoopste of voor de beste kwaliteit.

Tip

Wat een testament kost verschilt ook erg per regio. U bent niet verplicht om in uw eigen regio een notaris te bezoeken voor het opstellen van een testament. Het kan voordeliger zijn om een stukje te reizen. 

Testament opstellen en corona

Of het ten tijde van corona handig is om een testament op te stellen hangt af van uw situatie. Als u hier al langer over nadenkt, maar het geen haast heeft, geldt hier het advies van de Rijksoverheid. Er wordt gevraagd zo veel mogelijk thuis te blijven en contact te vermijden. Als uw afspraak nog even kan wachten, dan heeft dit de voorkeur.

Als het opmaken van het testament niet kan wachten kunt u hiervoor gewoon naar de notaris. Een deel van de afspraak zal via de telefoon of online plaatsvinden. Bent u door omstandigheden, of omdat u tot de risicogroep behoort niet in staat naar het kantoor te komen? Neem dan contact op met uw notaris.

Offerte aangevraagd?

U kunt per maand tot maximaal 4 keer, gratis en vrijblijvend, offertes aanvragen. Zo kunt u op uw gemak nog eens vergelijken thuis. Wanneer u een offerte hebt aangevraagd, krijgt u van ons een bevestigingsmail en vervolgens zal de desbetreffende notaris zo snel mogelijk contact met u opnemen. In onze bevestigingsmail sturen wij u eveneens het telefoonnummer van de door u gekozen notaris.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

,
Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344