Open van 09:00 tot 17:00 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

De Goedkoopste Notaris in Plus Magazine

13-09-2011 Bron : DGN Publishers (eigen bericht)

Uit onderzoek van Plusmagazine blijkt dat een groot deel van de ondervraagden niet van tevoren een offerte aanvraagt bij de notaris. Achteraf blijkt dan dat 2 van de 3 Pluslezers de notaris te duur vind. Door vooraf te vergelijken en een offerte aan te vragen kan dit worden voorkomen.

Wat kost een notaris nou echt?

U bent opzoek naar een notaris, maar de onderlinge prijzen verschillen flink. We gaan dus notarissen vergelijken. Kiest u voor goedkoop of is het toch duurkoop?

Notarissen mogen sinds 2003 zelf hun notaristarieven vaststellen. Dit om meer marktwerking te stimuleren en zo tot een acceptabel tarief te komen. Zoals te zien op degoedkoopstenotaris.nl kunnen de notariskosten voor de verschillende diensten per notaris fors verschillen. Zo kunnen de kosten voor een verklaring van erfrecht variëren van €250,- in Nunspeet tot €1.488,- in Amsterdam.
Deze prijzen zijn gebaseerd op gebruikelijk werkzaamheden.
Een groot deel van de akten zijn echter niet standaard en daarvoor heeft u het advies van de notaris nodig en maakt hij een akte op maat. Daarom is het verstandig voor uw specifieke situatie een offerte aan te vragen.
Met een offerte kunt u de notaris er achteraf op aanspreken wanneer de uiteindelijke prijs hiervan afwijkt.

Op de goedkooptstenotaris.nl vind u gemakkelijk de voor u goede en betaalbare notaris bij u in de buurt. Ook kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor bijvoorbeeld een samenlevingscontract, B.V. oprichten of een transportakte.

,
Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344