Huis & Hypotheek

Vergelijk ook je hypotheek

Leestijd
1 minuut

Categorie
Huis & Hypotheek

Naast degoedkoopstenotaris.nl heeft DGN Groep meerdere projecten waarin het vergelijken centraal staat.
De missie van DGN Groep is om complexe consumentenmarkten inzichtelijk, begrijpelijk en transparant te maken, met als doel de kwaliteit van het aanbod te verbeteren tegen lagere kosten.

Hypotheken vergelijken

De website Hypotheek24.nl helpt consumenten met kiezen in de ondoorzichtige markt van hypotheken en hypotheekadvies.

Hypotheek zonder advies

Bij Hypotheek24 kunt u een hypotheek afsluiten zonder advies, dit heet ‘execution only’. U kiest zelf uw hypotheek en Hypotheek24 zorgt dat u die hypotheek krijgt.
Op Hypotheek24 staan diverse gratis tools om uw hypotheek online zelf samen te stellen. Omdat u veel zelf doet en geen advies krijgt kunt u tot wel 3000 euro besparen op uw afsluitkosten.

Onafhankelijk en transparant

Door duidelijke informatie en veelgestelde vragen waarin complexe zaken worden uitgelegd helpt Hypotheek24 de consument met kiezen. Maar ook door heldere en onafhankelijke vergelijkingen. Zo neemt Hypotheek24 de consument bij de hand en zorgt dat de beste keuze gemaakt wordt.
Hypotheek24 is 100% onafhankelijk en transparant. Hypotheken van geldverstrekkers die u (nog) niet via Hypotheek24 kunt afsluiten, worden ook in de vergelijking opgenomen zodat u altijd weet waar u de laagste rente kunt krijgen.

Zelf hypotheek afsluiten

Wanneer u na het vergelijken precies weet welke hypotheek u wilt dan kunt u deze direct afsluiten. Hypotheek24.nl biedt u alle benodigde tools om zelf uw hypotheek te kiezen en voor 650 euro af te sluiten.

Hypotheek afsluiten »