Stel uw vraag 088 24 24 611
Maandag vanaf 09:00 weer geopend
vinkje Ontvang 4 offertes vinkje 20+ jaar ervaring vinkje Bespaar op notariskosten
Persoon & Familie

Hoe vraag ik een offerte op bij de notaris?

Leestijd
1 minuut

Categorie
Persoon & Familie

Zoek Notarissen »

Met onze website bieden wij u de mogelijkheid gemakkelijk en snel bij meerdere notarissen een offerte aan te vragen voor hetgeen u wilt of moet regelen bij de notaris.  

Via de snelzoeker op de homepage van onze website kiest u de door u gewenste akte(n) en een plaats (postcode) waar u naar de notaris wilt. Wij tonen een overzicht met alle notariskantoren in de door u gekozen plaats. U kunt bij meerdere notarissen via de offerte button een offerte aanvragen. Voor het uitbrengen van de offerte heeft de notaris een aantal gegevens nodig die verplicht zijn om in te vullen. Uw offerteaanvraag wordt direct aan de notaris toegestuurd die vervolgens de aanvraag beantwoord. U ontvangt van DeGoedkoopsteNotaris.nl een bevestigingsmail met daarin het telefoonnummer van de betreffende notarisen een aantal zaken waar u op moet letten bij het vergelijken van de verschillende offertes.

Tip: door bij meerdere notarissen een offerte op te vragen kunt u op uw gemak vergelijken en besluiten met wie u in zee wilt gaan. Ook heeft u zwart op wit wat de notaris offreert en zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Succes met uw keuze voor een notaris!

Vind de goedkoopste notaris »