Legalisatie handtekening

Een legalisatie van handtekening wordt vaak gevraagd door instanties voor officiële documenten of aktes. Hiervoor is het belangrijk dat de handtekening die u zet, ook echt door u is gezet. Om daar zeker van te zijn, kan gevraagd worden uw handtekening te legaliseren bij een notaris.

Het legaliseren van een handtekening houdt in dat de notaris vaststelt dat u degene bent die het document heeft getekend. U tekent dus in zijn bijzijn. Door een legalisatie van uw handtekening kan er geen verwarring of achteraf onenigheid ontstaan over deze handtekening. Ook misbruik wordt hiermee voorkomen.

Hoe werkt het legaliseren van een handtekening

Voor een legalisatie van een handtekening maak u een afspraak bij de notaris. Iedere notaris kan helpen. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, neemt u een geldig Nederlands legitimatiebewijs mee. U ondertekent het betreffende document uiteraard alleen, wanneer u het eens bent met de inhoud.

Bespaar op uw kosten voor legalisatie handtekening

Het legaliseren kost maar een paar tientjes, maar ook daar lopen de tarieven uiteen. Op onze website vind u een overzicht van de notariskosten bij u in de buurt. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op voor het legaliseren van een handtekening en het maken van een afspraak daarvoor.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344