Open van 00:00 tot 00:00 0882424611 Mail ons

Hoe vraag ik een offerte op bij de notaris?

Met onze website bieden wij jou de mogelijkheid gemakkelijk en snel bij meerdere notarissen een offerte aan te vragen voor hetgeen jij wilt of moet regelen bij de notaris.  

Via de snelzoeker op de homepage van onze website kies je de door jou gewenste akte(n) en een plaats (postcode) waar je naar de notaris wilt. Wij tonen een overzicht met alle notariskantoren in de door jou gekozen plaats. Je kunt bij meerdere notarissen via de offerte button een offerte aanvragen. Voor het uitbrengen van de offerte heeft de notaris een aantal gegevens nodig die verplicht zijn om in te vullen. Jouw offerteaanvraag wordt direct aan de notaris toegestuurd die vervolgens de aanvraag beantwoord. Je ontvangt van DeGoedkoopsteNotaris.nl een bevestigingsmail met daarin het telefoonnummer van de betreffende notarisen een aantal zaken waar je op moet letten bij het vergelijken van de verschillende offertes.

Tip: door bij meerdere notarissen een offerte op te vragen kun je deze op je gemak vergelijken en besluiten met wie je in zee wilt gaan. Ook heb je zwart op wit wat de notaris offreert en zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Succes met je keuze voor een notaris!

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344