Nu geopend! 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Notaris in Rotterdam

Ben je op zoek naar een notaris in Rotterdam? Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kun je een overzicht vinden van alle notarissen in Rotterdam. Kies de akte die je nodig hebt en de tarieven van alle notarissen worden getoond. 

Niet alleen de tarieven zijn belangrijk. Bij ons kun je ook zien hoe de notaris wordt beoordeeld door zijn klanten. Met deze informatie kun jij een keuze maken welke notaris het beste bij jou past. Vraag gratis een offerte aan en de notaris neemt contact met jou op. 

Waar moet je verder nog op letten bij het kiezen van een notaris in Rotterdam?

  • De notarissen kunnen hun eigen tarieven bepalen, dit zorgt ervoor dat de prijzen enorm kunnen verschillen. Vergelijk daarom altijd eerst de tarieven van de notarissen voordat je een keuze maakt. Wij hebben de notaristarieven voor je in één overzicht. 
  • De wijze waarop een tarief is samengesteld verschild per notaris. In de voorwaarden staat vermeld of bijvoorbeeld het startgesprek gratis is en hoe het tarief verder is opgebouwd. 
  • Zoals hierboven genoemd verschillen de voorwaarden per notaris. Om uiteindelijk veel kosten te besparen is het verstandig deze eerst goed door te nemen voordat je een keuze maakt. 
  • De tarieven die in ons overzicht vermeld staan zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten zoals BTW, Kadastrale recherche, Kadastrale inschrijving, verplichte inzage GBA/VIS/FIS en administratiekosten.

Tip: Vraag bij meerdere kantoren een offerte aan om een goed beeld te krijgen van de kosten per notariskantoor. 

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Lees meer over: Algemeen

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344