Maandag vanaf 09:15 weer geopend 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Notaris in Amsterdam

Zoekt u een notaris in Amsterdam? Bij DeGoedkoopsteNotaris.nl vindt u een overzicht van alle notarissen in Amsterdam. Kies de akte die u nodig heeft en selecteer vervolgens meerdere notarissen uit het overzicht met notaristarieven.  

Naast het vergelijken op tarieven van notarissen ziet u ook een beoordeling van eerdere klanten van de notarissen. Op basis van tarieven en beoordelingen maakt u een keuze welke notaris het beste bij u past. Vraag GRATIS bij meerdere notarissen een offerte aan en de notaris neemt contact met u op. 

Offerte van notaris in Amsterdam. Waar moet u op letten bij het kiezen van een notaris in Amsterdam? 

  • De notaris bepaalt zelf zijn tarieven. Deze lopen voor dezelfde akten vaak uiteen. Voordat u een kueze maakt is het dus verstandig tarieven te vergelijken. Bij ons vindt u een actueel overzicht van notaristarieven van veel akten die u bij de notaris moet passeren. 
  • De opbouw van kosten verschilt per notaris dus ook dan is het goed vooraf te informeren wat de kosten zijn voor uw specifieke situatie.  
  • De offerte voorwaarden verschillen per notaris. Voordat u een keuze maakt is het slim te letten op de voorwaarden van de notaris. Zo kunt u veel kosten besparen. 
  • De tarieven bij ons op de website zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten (kadaster kosten, verplichte inzage GBA/VIS/FIS, administratiekosten, dossierkosten/kantoorkosten en BTW)

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Lees meer over: Algemeen

Vind een notaris in de buurt

,
Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344