Notaris in Amsterdam

Bent u op zoek naar een notaris in Amsterdam? Bij DeGoedkoopsteNotaris.nl vindt u een overzicht van alle notarissen in Amsterdam. Kies de akte die u nodig heeft en de tarieven per notariskantoor worden getoond. 

Naast de tarieven ziet u hoe de notaris wordt beoordeeld door zijn klanten. Op basis van de tarieven en de beoordelingen kunt u een keuze maken welke notaris het beste bij u past. Vraag gratis een offerte aan en de notaris zal contact met u opnemen. 

Waar moet u op letten bij het kiezen van een notaris in Amsterdam? 

  • De prijzen kunnen enorm verschillen per notaris. Dit komt omdat de notarissen hun eigen tarieven mogen bepalen. Vergelijk daarom altijd eerst de tarieven van de notarissen voordat u een keuze maakt. Wij hebben deze notaristarieven voor u verzameld.
  • De wijze waarop een prijs is samengesteld verschilt per notaris. Soms wordt er gewerkt met een vast bedrag, maar een notaris kan ook werken met een uurtarief. 
  • De voorwaarden verschillen per notaris. Voordat u een keuze maakt is het ook verstandig te letten op de voorwaarden van de notaris. Zo kunt u uiteindelijk veel kosten besparen. 
  • De tarieven bij ons op de website zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten zoals btw, kadastrale recherche, kadastrale inschrijving, verplichte inzage GBA/VIS/FIS en administratiekosten, dossierkosten/kantoorkosten. 

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Lees meer over: Algemeen

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344