Stel uw vraag 088 24 24 611
Open van 09:00 tot 17:30
vinkje Ontvang 4 offertes vinkje 20+ jaar ervaring vinkje Bespaar op notariskosten
Algemeen

Notaris in Rotterdam

Leestijd
1 minuut

Categorie
Algemeen

Zoek Notarissen »

Bent u op zoek naar een notaris in Rotterdam? Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kunt u een overzicht vinden van alle notarissen in Rotterdam. Kies de akte die u nodig hebt en de tarieven van alle notarissen worden getoond. 

Niet alleen de tarieven zijn belangrijk. Bij ons kunt u ook zien hoe de notaris wordt beoordeeld door zijn klanten. Met deze informatie kunt u een keuze maken welke notaris het beste bij u past. Vraag gratis een offerte aan en de notaris neemt contact met u op. 

Waar moet u verder nog op letten bij het kiezen van een notaris in Rotterdam?

  • De notarissen kunnen hun eigen tarieven bepalen, dit zorgt ervoor dat de prijzen enorm kunnen verschillen. Vergelijk daarom altijd eerst de tarieven van de notarissen voordat u een keuze maakt. Wij hebben de notaristarieven voor u in één overzicht. 
  • De wijze waarop een tarief is samengesteld verschild per notaris. In de voorwaarden staat vermeld of bijvoorbeeld het startgesprek gratis is en hoe het tarief verder is opgebouwd. 
  • Zoals hierboven genoemd verschillen de voorwaarden per notaris. Om uiteindelijk veel kosten te besparen is het verstandig deze eerst goed door te nemen voordat u een keuze maakt. 
  • De tarieven die in ons overzicht vermeld staan zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten zoals BTW, Kadastrale recherche, Kadastrale inschrijving, verplichte inzage GBA/VIS/FIS en administratiekosten.

Tip: Vraag bij meerdere kantoren een offerte aan om een goed beeld te krijgen van de kosten per notariskantoor. 

Zoek de goedkoopste notaris in Rotterdam »