Notaris in Den Haag

Notaris in Den Haag nodig? Bij DeGoedkoopsteNotaris.nl kunt u eenvoudig en snel alle notaristarieven vergelijken. nadat u de juiste akte heeft geselecteerd en Den haag als plaats hebt ingevuld krijgt u een overzicht van alle notarissen in de buurt van Den haag. 

U kunt niet alleen de notaristarieven zien, ook kunt u de beoordelingen bekijken van klanten die hun ervaring met de notaris hebben gedeeld. op basis van de tarieven en de beoordelingen kunt u een juiste keuze maken.

Waar moet u verder op letten bij het kiezen van een notaris in Den Haag?

  • De notaristarieven kunnen enorm verschillen per notaris. Notarissen mogen hun eigen tarieven bepalen en daarom zijn er soms enorme prijsverschillen. 
  • De manier waarop een prijs is samengesteld verschilt per notaris In de voorwaarden staat precies vermeld hoe dit tarief is opgebouwd. Een notaris kan werken met een uurtarief, maar dit kan ook een best bedrag zijn. 
  • Voordat u een keuze maakt is het verstandig te letten op de voorwaarden van de notaris. Zo kunt u uiteindelijk veel geld besparen. 
  • De tarieven bij ons op de website staan zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten zoals BTW, Kadastrale recherche, kadastrale inschrijving, verplichte inzage GBA/VIS/FIS en administratiekosten.

Tip: Voor een duidelijk beeld van de kosten per notariskantoor raden wij u aan om bij meerdere kantoren een offerte aan te vragen. 

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Lees meer over: Algemeen

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344