Maandag vanaf 09:00 weer geopend 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Notaris in Eindhoven

Op zoek naar een notaris in Eindhoven? Op DeGoedkoopsteNotaris.nl vind u een overzicht van alle notariskantoren in Eindhoven. Kies de akte die u nodig heeft en de notaristarieven van verschillende kantoren worden getoond. U kunt gratis en vrijblijvend offertes aanvragen, zo kunt u goed vergelijken en besparen!

Om u nog beter te helpen bij het kiezen van een notaris, kunt u op onze website ook de ervaringen van andere klanten met de kantoren lezen. U kunt de notaris vergelijken op: locatie, prijs en beoordelingen!

Waar moet u op letten bij het kiezen van een notaris?

• De notaris is vrij in het bepalen van de tarieven. Daardoor kunnen deze soms behoorlijk uiteen lopen. Vergelijk daarom, voordat u een notaris kiest, eerst de tarieven van meerdere kantoren en vermijd u dat u te veel betaalt.

• Het verschilt per notaris hoe een prijs wordt samengesteld. Sommigen rekenen een vast tarief en anderen weer een uurtarief. 

• Neem altijd eerst de voorwaarden door, want ook deze verschillen weer per notaris. 

• De tarieven die bij ons op de website staan zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten zoals BTW, Kadastrale recherche, kadastrale inschrijving, verplichte inzage GBA/VIS/FIS en administratiekosten.

Tip: Door de kilometerstraal te vergroten, vergroot u het aanbod aan kantoren en kunt u meer kantoren vergelijken!

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Lees meer over: Algemeen

Vind een notaris in de buurt

,
Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344