Open van 09:00 tot 21:00 0882424611 Mail ons

Notaris in Tilburg

Heb je een notaris in Tilburg nodig? In de omgeving Tilburg zitten meerdere notariskantoren met variërende tarieven. DeGoedkoopsteNotaris.nl biedt je hier overzicht van.
Selecteer de akte die je nodig hebt, geef Tilburg aan als locatie en je krijgt een overzicht van de kantoren en hun tarieven. Je kan de notariskantoren vergelijken op prijs, kwaliteit en locatie. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar! 

Waar moet je op letten bij het kiezen van een notaris?

• Notarissen mogen zelf hun tarieven bepalen, hierdoor kunnen de prijzen aardig uiteen lopen. Vergelijk daarom altijd de tarieven!

• Per notaris verschilt het hoe een prijs wordt samengesteld. De ene notaris rekent bijvoorbeeld een vast tarief en de ander weer een uurtarief. 

• De tarieven die bij ons op de website staan, zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten zoals BTW, Kadastrale recherche, kadastrale inschrijving, verplichte inzage GBA/VIS/FIS en administratiekosten.

• Neem altijd eerst de voorwaarden door, want ook deze verschillen weer per notaris.

Tip: Door de reviews van anderen te lezen, krijg je een beter beeld van een kantoor. Vergelijk daarom de notaris ook op beoordelingen!

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Lees meer over: Algemeen

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344