Maandag vanaf 09:15 weer geopend 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Notaris in Tilburg

Heeft u een notaris in Tilburg nodig? In de omgeving Tilburg zitten meerdere notariskantoren met variërende tarieven. DeGoedkoopsteNotaris.nl biedt u hier overzicht van.
Selecteer de akte die je u nodig heeft, geef Tilburg aan als locatie en u krijgt een overzicht van de kantoren en hun tarieven. U kunt de notariskantoren vergelijken op prijs, kwaliteit en locatie. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar! 

Waar moet u op letten bij het kiezen van een notaris?

• Notarissen mogen zelf hun tarieven bepalen, hierdoor kunnen de prijzen aardig uiteen lopen. Vergelijk daarom altijd de tarieven!

• Per notaris verschilt het hoe een prijs wordt samengesteld. De ene notaris rekent bijvoorbeeld een vast tarief en de ander weer een uurtarief. 

• De tarieven die bij ons op de website staan, zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten zoals BTW, Kadastrale recherche, kadastrale inschrijving, verplichte inzage GBA/VIS/FIS en administratiekosten.

• Neem altijd eerst de voorwaarden door, want ook deze verschillen weer per notaris.

Tip: Door de reviews van anderen te lezen, krijgt u een beter beeld van een kantoor. Vergelijk daarom de notaris ook op beoordelingen!

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Lees meer over: Algemeen

Vind een notaris in de buurt

,
Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344