Stel uw vraag 088 24 24 611
Maandag vanaf 09:00 weer geopend
vinkje Ontvang 4 offertes vinkje 20+ jaar ervaring vinkje Bespaar op notariskosten
Algemeen

Notaris in Utrecht

Leestijd
1 minuut

Categorie
Algemeen

Zoek Notarissen »

Wilt u bij een notaris in Utrecht uw akte laten opstellen? Vergelijk dan eenvoudig en snel alle notarissen in de buurt van Utrecht. U krijgt dan een compleet overzicht te zien van alle notarissen. 

Niet alleen de tarieven worden daar getoond, maar ook de beoordelingen die de klanten de notaris hebben gegeven. Op basis van de tarieven en de beoordelingen kunt u een keuze maken. Vraag gratis een offerte aan bij de notaris die het beste bij jou past. De notaris neemt dan contact met u op. 

Waar moet u verder op letten bij het kiezen van een notaris in Utrecht? 

  • De tarieven kunnen enorm afwijken per notaris. Dit komt, omdat notarissen hun eigen tarieven mogen bepalen. Het is daarom verstandig de tarieven te vergelijken voordat u een keuze maakt. Wij hebben deze notaristarieven voor je verzameld. 
  • De manier waarop het tarief is samengesteld verschilt per notaris. Soms is er al een vast bedrag vastgesteld, maar het kan zo zijn dat er een uurtarief geldt. 
  • De voorwaarden verschillen per notaris. Door deze goed door te nemen kunt u uiteindelijk veel kosten besparen. 
  • De tarieven bij ons op de website zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten zoals btw, kadastrale recherche, kadastrale inschrijving, verplichte inzage GBA/VIS/FIS en administratiekosten of dossier/kantoorkosten.

Tip: Vraag bij meerdere kantoren een offerte aan om een goed beeld te krijgen van de kosten per notariskantoor. 

Zoek de goedkoopste notaris in Utrecht »