NVM open huizen dag!

Leestijd: 2 minuten

Zaterdag 1 oktober 2022 is het weer zo ver: de NVM open huizen dag. Voor het eerst in 2 jaar kunt u weer fysiek huizen bezichtigen. Afgelopen jaren waren de 2 jaarlijkse edities online. Nu is het weer mogelijk de huizen daadwerkelijk te bezichtigen.

In heel Nederland openen duizenden huizen hun deuren tussen 11:00 en 15:00 uur. De laatste fysieke editie deden er ruim 20.000 huizen mee. Het is de vraag hoeveel huizen er dit jaar mee zullen doen. Op Funda kunt u vanaf donderdag 15 september as. zien welke huizen deelnemen aan de open huizen dag. Zo kunt u zich alvast oriënteren en bepalen welke huizen u graag wilt bezoeken. 

NVM open huizen dag
Open huizen dag oktober 2022

U hoeft geen afspraak te maken of u ergens aan te melden om te huizen te bezoeken. Tussen 11:00 en 15:00 uur kunt u gewoon naar binnen wandelen. Het is de ideale manier om huizen die in je omgeving te koop staan, te bezoeken.

Stap 1: Kijk op Funda voor deelnemende huizen
Stap 2: Kies de huizen (let op uw budget en wensen)
Stap 3: Stippel een route uit
Stap 4: Maak notities en gebruik hiervoor onze checklist
Stap 5: Zet het op een rijtje
Stap 6: Vraag onze collega’s van hypotheek24 om advies
Stap 7: Breng een bod uit
Stap 8: Zoek een goedkope notaris in de buurt

Voor huiseigenaren is de NVM open huizen dag ook een enorme kans. Zo kunnen huiseigenaren zelf de mensen rondleiden die hun huis willen bezoeken. Doordat het voor mensen zo laagdrempelig is om een huis te bezoeken, worden huizen doorgaans op deze dag, ook veel vaker bezocht.

Heeft u vragen over de open huizen dag? Het serviceteam van Degoedkoopstenotaris.nl staat voor u klaar om deze vragen te beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *