Ons billboard is weer op tv te zien!

Leestijd: < 1 minuut

Kijk je wel eens naar SBS6, Net5 en Veronica? Dan is de kans groot dat je ons billboard wel eens gezien hebt. Onze reclamecampagne is namelijk weer begonnen en de campagne loopt tot en met 16 oktober. Heb je het billboard nog niet gezien? Geen nood want op deze pagina kan je het billboard bekijken.

black-and-white-city-house-378-825x550

‘Bespaar ‘es op de notaris’

Net als bij onze vorige campagne is de slogan ‘Bespaar ‘es op de notaris’. Het is namelijk nog niet bij iedereen bekend dat de tarieven van notarissen onderling flink kunnen verschillen. Notarissen mogen hun eigen tarieven bepalen waardoor er prijsverschillen zijn van honderden euro’s. Wij maken deze prijsverschillen inzichtelijk en we geven je de mogelijkheid om vrijblijvend offertes aan te vragen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *