Huizenprijzen stijgen net zo sterk als in april 2008

Leestijd: < 1 minuut

Afgelopen september waren huizen 3.5% meer waard dan in dezelfde maand in 2014. Sinds april 2008 zijn de huizenprijzen niet meer zo sterk gestegen! Zo bericht de NOS vandaag. Ondanks deze stijging zijn de prijzen van huizen nog altijd 16% lager dan augustus 2008. Volgens de Telegraaf liggen de prijzen van woningen op hetzelfde niveau als de eerste 3 maanden van 2004.

Huizenprijzen

Stijgen de huizenprijzen in het hele land?

De prijzen van woningen zijn met name in de Randstad sterk gestegen. In Amsterdam bijvoorbeeld zijn woningen 10% meer waard dan een jaar geleden. Ook de andere grote steden blijven de prijzen stijgen. In bijna alle Nederlandse provincies gaat het goed met de huizenmarkt en stijgen de prijzen van huizen. Zeeland is de enige provincie waar de prijzen van huizen niet stijgen, maar dalen.

Heb je een huis gekocht?

Als je een huis gekocht hebt dan heb je een notaris nodig om de bijbehorende akten op te stellen. DeGoedkoopsteNotaris.nl geeft jou de mogelijkheid om notaristarieven te vergelijken en vrijblijvend offertes aan te vragen. Hierdoor kan je veel geld besparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *