Billboard ‘Bespaar ‘es op de notaris’ al gezien?  

Leestijd: < 1 minuut

Heft u onze billboard al gezien of gehoord? DeGoedkoopsteNotaris.nl is vanaf deze week te horen op de radio en te zien op televisie met de campagne ‘Bespaar ‘es op de notaris’. Met als doel om voor u een goedkope notaris in de buurt te vinden.

Altijd een goedkope notaris in de buurt!

U maakt toch al genoeg kosten bij het kopen van een huis? Nog een manier om geld te besparen is te letten op de kosten van de notaris. Notarissen mogen hun eigen tarieven bepalen waardoor er soms prijsverschillen zijn van honderden euro’s. Met deze reclamecampagne willen wij u geld laten besparen door een notaris te zoeken via deGoedkoopstenotaris.nl. Wij maken de prijsverschillen inzichtelijk en we geven u de mogelijkheid om vrijblijvend offertes aan te vragen.

Vergelijk vast wat notarissen op onze website. Of neem ‘es contact met ons op, dan adviseren wij u over de goedkoopste notaris in de buurt. U heeft een notaris nodig bij het kopen van een huis, het oprichten van een bedrijf of het vastleggen van huwelijkse voorwaarden. Daarnaast gaat u naar een notaris om tal van andere afspraken officieel vast te leggen. Neem een kijkje op de website om te zien wat er allemaal bij een notaris geregeld kan worden.

De radiospot wordt uitgezonden op Qmusic:

De billboard

Deze wordt uitgezonden op SBS 6, Veronica & Net 5:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *