DeGoedkoopsteNotaris.nl in Trouw: Snel langs de notaris!

Leestijd: < 1 minuut

DeGoedkoopsteNotaris.nl verscheen in de Trouw van 29 november over de notarisdrukte. De komende maand staan de agenda’s overvol; Veel mensen willen nog vóór het eind van het jaar een huis kopen om gebruik te kunnen maken van de schenkingsregeling die verdwijnt het komend jaar. 

trouw

Tot 1 januari kan er nog eenmalig 100.000 euro belastingvrij geschonken worden voor de koop, verbouwing, of het afbetalen van de hypotheek van een huis. DeGoedkoopsteNotaris.nl vroeg aan 40 notarissen hoe druk ze het eigenlijk hebben; Er zijn zo’n 55% meer contractaanvragen dan vorig jaar. Ook het oversluiten dan de hypotheek wordt massaal gedaan, gezien de rente nu historisch laag is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *