Open Huizen Dag in aantocht

Leestijd: < 1 minuut

Twee keer per jaar organiseert de Nederlandse Vereniging van Makelaars de landelijke NVM Open Huizen Dag. Aankomende zaterdag 4 oktober is er één van. Op deze dag kan je tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om je breed te oriënteren dus. Woningverkopers en woningzoekers doen massaal mee aan deze huizendag, zo’n 25% van het totale woningaanbod in Nederland en tienduizenden woningbezitters.

goedkoopste

Interesse in een nieuwe woning?

Een groot aantal huizenbezitters dat hun huis wil verkopen stelt hun woning open voor bezichtiging tijdens de NVM Open Huizen Dag. Dit geldt voor woningbezitters door heel Nederland, en voor huizen van elke prijscategorie. Ook veel nieuwbouwprojecten doen mee aan de Open Huizen Dag.

Door meerdere huizen op dezelfde dag te bezoeken bespaart de potentiële koper tijd, en kunnen huizen gemakkelijker vergeleken worden. Voor verkopers heeft het als voordeel dat er veel geïnteresseerden langskomen, wat de kans dat het huis wordt verkocht natuurlijk vergroot.

 

Wil je direct een woning zoeken?

Op Funda kun je zien welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag en kun je een eigen route uitstippelen. Binnen een paar uur tijd bekijk en vergelijk je verschillende woningen met elkaar. Kijk tegen die tijd op Funda welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag.

Op www.degoedkoopstenotaris.nl kun je makkelijk en snel notaristarieven vergelijken. Zo vind je al snel de voordeligste notaris bij jou in de buurt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *