Nachtnotaris bereikbaar voor Nationale Huizennacht

Leestijd: < 1 minuut

Op 17 oktober is het Nationale Huizennacht. Dit houdt in dat geïnteresseerde kopers een nachtje kunnen doorbrengen in hun potentiële huis. Wie tijdens zijn verblijf wakker wordt gehouden door vragen over bijvoorbeeld de hypotheek, kan zich wenden tot de Nachtnotaris. Pieter Oosterhuis, een notaris uit Enschede, is de hele nacht bereikbaar via zowel sociale media als de telefoon.

notaris 

Middelen

Zijn er vragen, dan kan men de Nachtnotaris bereiken via Twitter en Facebook. Ook valt er te bellen. Het kantoor zal bemand worden door vier tot vijf mensen. Oosterhuis laat weten: “Dan hebben we ook voldoende juridische kennis aan boord, om ook moeilijke vraagstukken te kunnen beantwoorden”.

 

Toekomst van het notariaat?

Oosterhuis krijgt uiteenlopende reacties op zijn initiatief: “Er komen ook afkeurende reacties binnen, mensen vragen zich of dit nodig is. In Twente doen er ook niet veel kantoren mee aan de Huizennacht, maar landelijk gezien is er wel belangstelling. Dat kan ook omdat er geen face-to-facecontact nodig is. Het is anders dan anders, maar ik denk wel dat het de toekomst is van het notariaat.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *