12½
JAAR
19444 Notaris Reviews

Notaris > Huis & Hypotheek > Info > Notariskosten aankoop huis

Hand met pen

Notariskosten aankoop huis

De notariskosten aankoop huis komen neer op twee aktes waarvoor u een notaris nodig heeft. Bij een aankoop van een huis heeft u een hypotheekakte en een transportakte nodig. Met de transportakte krijgt u de woning op uw naam. De akte wordt ook wel leveringsakte genoemd. De notariskosten aankoop van een huis kunnen nogal uiteen lopen, omdat notarissen verschillende tarieven berekenen. De tarieven liggen tussen de € 700,- en de € 900,- euro. U doet er dus verstandig aan  de verschillende notaristarieven te vergelijken.

Vind notaris

Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kunt u eenvoudig aangeven met onze Snelzoeker waarvoor u een notaris zoekt en wat uw postcode is. Met een druk op de knop krijgt u alle notarissen bij u in de buurt te zien en kunt u de notaris offerte aanvragen. 

Vergelijk op prijs, kwaliteit en afstand

Wij vergelijken op prijs, omdat wij vinden dat je nooit te veel mag betalen voor de aktes. De hoogte van de notariskosten aankoop huis heeft u dus deels zelf in handen. Tevens vergelijken wij op kwaliteit en afstand. Al onze kwaliteitsbeoordelingen komen van klanten die wij al eerder hebben geholpen of klanten die graag een review wilden achter laten. In het notaris vergelijken zijn wij 100% onafhankelijk: Wij hebben géén invloed op de resultaten. Alle informatie waarover wij beschikken is met zorg voor u verzameld. Indien u gevonden heeft wat u zocht en wat dus aansluit op uw wensen kunt u direct een notaris offerte aanvragen en deze ontvangt u eenvoudig digitaal in uw mailbox. Velen zijn u voorgegaan!

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringtandartscreditcard