12½
JAAR
17847 Notaris Reviews

Notaris > Over ons

0202611611Open van 09:00 tot 17:30Bel mij terug  of  mail ons

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

In 2000 begon Peter Ruys de website DeGoedkoopsteNotaris.nl. Het vrijgeven van de notaristarieven zorgden voor fikse prijsverschillen, maar geen consument die dat wist. Door deze tariefinformatie online te publiceren, zorgde DeGoedkoopsteNotaris in 1 keer voor overzicht in een tot dan toe ondoorzichtige markt. Sindsdien is de site verrijkt met meer dan 17.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Al meer dan 14 jaar is DeGoedkoopsteNotaris.nl zo de site voor de notariszoeker in Nederland met maandelijks meer dan 60.000 bezoekers.

In 2010 is de site uitgebreid met klant beoordelingen van notarissen. Het doel van de site is consumenten en professionals te helpen met het kiezen van een notaris door het creëren van transparantie van kwaliteit en tarieven via internet. Achterliggende doelstelling is om de kwaliteit van de notariële dienstverlening te verbeteren.

Vanaf de start heeft de site een enorme ontwikkeling doorgemaakt; van tarievenoverzicht tot informatieportaal voor consument en notariaat. Met ruim 60.000 unieke bezoekers per maand is DeGoedkoopsteNotaris.NL de grootste notarisvergelijker van Nederland.

Ruim 60% van alle notariskantoren maakt maandelijks gebruik van de aan de site gekoppelde applicatie Notarisforum.nl. De bezoekers van de site krijgen daarmee up-to-date tarief- en kantoorinformatie en worden ondersteund bij het maken van hun keuze voor een notaris.

Wij zijn een onafhankelijke site, het publiceren van gegevens op de site is voor notariskantoren kosteloos. Onze inkomsten komen uit advertentieverkoop en het abonnementsgeld op Notarisforum.nl, een online kantoorapplicatie.

DeGoedkoopsteNotaris.NL is een project van DGN Publishers BV, een internetbedrijf in Amsterdam Centrum. Wij exploiteren diverse thematische internetportals op het gebied van wonen, zorg en personal finance. Dat doen wij met een eigen team, van idee tot exploitatie, van marketing en sales tot de bouw van de sites.

Andere portals van DGN Publishers zijn Zorgkiezer.nl (2005), Hypotheek24.nl (2013)  en Autoverzekering24.nl (2014) Voor meer informatie over de verschillende portals zie www.dgngroep.nl

DeGoedkoopsteNotaris.nl / DGN Publishers B.V.
Nieuwezijds Voorburgwal 328a
1012 RW Amsterdam
020-616 82 00
info@degoedkoopstenotaris.nl

vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringtandartscreditcard
x
Vragen?

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen morgen contact met je op.

Bedankt, tot morgen!