12½
JAAR
19106 Notaris Reviews

Notaris > Familiezaken > Info > Wat kost een testament?

Wat kost een testament?

Een testament kost tussen € 180,- en € 260,- Wat een testament exact kost verschilt per notaris. Een notaris mag zelf de tarieven bepalen en daarom is het verstandig notarissen  te vergelijken op prijs. Wat een testament kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn. Een offerte aanvragen voor de kosten van een testament geeft hier inzicht in. Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kunnen meerdere gratis offertes worden opgevraagd zodat u gemakkelijk de notarissen kunt vergelijken met de kosten voor een testament.

Besparen op uw testamentkosten?

Benieuwd naar wat een testament kost bij u in de buurt? U kunt de notaris vergelijken in heel Nederland op kosten voor een testament. 

Op onze website vindt u meer dan alleen de laagste tarieven. Door de verschillende notarissen bij u in de buurt te vergelijken krijgt u ook inzicht in de kwaliteit van de notarissen door de beoordeling van andere bezoekers op onze website. Kies voor de goedkoopste of voor de beste kwaliteit.

Tip

Wat een testament kost verschilt ook erg per regio. U bent niet verplicht om in uw eigen regio een notaris te bezoeken voor het opstellen van een testament. Het kan voordeliger zijn om een stukje te reizen dan in de eigen buurt te blijven. 

Offerte aangevraagd?

U kunt per maand  tot maximaal 3 keer, gratis en vrijblijvend, offertes aanvragen. Zo kunt u op uw gemak nog eens vergelijken thuis. Wanneer u een offerte heeft aangevraagd, krijgt u van ons een bevestigingsmail en vervolgens zal de desbetreffende notaris zo snel mogelijk contact met u opnemen. In onze bevestigingsmail sturen wij u eveneens het telefoonnummer van de door u gekozen notaris.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringtandartscreditcard
x
Vragen?

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen maandag contact met je op.

Bedankt, tot maandag!