Is HEMA de goedkoopste notaris?

Leestijd: 2 minuten

HEMA notarisHEMA komt met notariële akten op de markt. Tegenwoordig is het mogelijk om via de HEMA een testament of een samenlevingscontract te laten opstellen. Deze documenten zijn scherp geprijsd en te verkrijgen voor 125 euro, maar is hiermee de HEMA de goedkoopste notaris?

Naar de HEMA notaris?

Het is belangrijk om te weten dat de notariële aktes van de HEMA slechts eenvoudige standaard documenten zijn. Daardoor is het mogelijk om deze aktes tegen een laag tarief aan te bieden. Een testament of een samenlevingsovereenkomst is echter geen eenvoudige aangelegenheid. Met deze aktes worden regelingen vastgelegd over financiële zaken, wat de afspraken zijn als de relatie aan een einde komt of wat er moet gebeuren met de kinderen als u en uw partner komen te overlijden.

Persoonlijk advies en de HEMA notaris vergelijken

Elke situatie is anders en een notaris kan advies geven over hoe u de afspraken het beste kunt vastleggen. Deze persoonlijke begeleiding ontbreekt deels bij een HEMA akte. De documenten worden via het internet opgemaakt, waarbij met een paar klikken op de knop een akte wordt aangemaakt. Om zeker te zijn dat alles juist op papier komt en u niks vergeet, kan het verstandig zijn om niet via het internet, maar bij een notaris zelf een akte te laten opmaken. Een notaris is gespecialiseerd in het opmaken van notariële aktes en denkt vaak aan zaken die u zelf misschien over het hoofd ziet. De notaris vergelijken helpt u bij het vinden van de goedkoopste notaris in de buurt. Via degoedkoopstenotaris.nl kunt u in contact komen met de notaris en gratis offertes aanvragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *