Maandag vanaf 08:30 weer geopend 088-2424611 Mail ons

Kosten BV oprichten

Op zoek naar de kosten voor een BV oprichten? Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kun je de tarieven van de verschillende notariskantoren bij jou uit de buurt met elkaar vergelijken.

Notariskosten BV oprichten

Voor het oprichten van een BV heb je een notaris nodig die de notariële akte opstelt met daarin de statuten. De tarieven die notarissen hiervoor vragen lopen behoorlijk uit elkaar. Zo rekent de goedkoopste notaris voor het oprichten van een BV minder dan 300 euro, terwijl er ook notarissen zijn die ruim 1200 euro rekenen. Jij kunt dus honderden euro’s besparen door goed te vergelijken.

Waarom verschillen de notaristarieven voor BV oprichten?

Notarissen zijn vrij om te vragen voor hun dienstverlening wat ze willen. Daardoor kan het zijn dat de ene notaris een stuk duurder is voor het oprichten van een BV dan de andere notaris.
‘Is die goedkope notaris dan ook slechter?’ is een veelgehoorde vraag. Nee, dat hoeft zeker niet. Een goedkope notaris kan bijvoorbeeld in een minder groot pand zitten of misschien gewone koffie schenken in plaats van een cappuccino. 

Zeker weten dat je een goede notaris hebt? Check dan de beoordelingen over deze notaris van andere gebruikers.

Tips bij het vergelijken van notarissen

Soms kan het lonen om iets verder uit jouw buurt te zoeken naar een notaris. Op onze website kan je eenvoudig de straal aanpassen waarin je naar notarissen zoekt. Zo kom je misschien bij nog voordeligere notarissen terecht.

Op onze website vind je ruim 20.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Het is altijd verstandig even goed te kijken hoe anderen de service van de notaris van jouw keuze hebben ervaren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344