Nu geopend! 088-2424611 Mail ons  of  bel mij terug
Mevrouw met handen over elkaar

Kosten vereniging oprichten

Ben jij op zoek naar de notariskosten voor een vereniging oprichten? Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kun je de tarieven van de verschillende notariskantoren bij jou in de buurt met elkaar vergelijken. 

Notariskosten vereniging oprichten

Bij de oprichting van een vereniging stel je informeel statuten op of je gaat hiervoor naar de notaris. Op die manier voorkom je dat hoofdbestuurders ook hoofdelijk aansprakelijk zijn. De kosten voor het oprichten van een vereniging lopen uiteen van €240,- tot €850. Het is dus verstandig de tarieven te vergelijken van de verschillende notariskantoren. 

Waarom worden er verschillende tarieven gehanteerd?

Notarissen zijn vrij om te vragen voor hun dienstverlening wat ze willen. Daardoor kan het zijn dat de ene notaris een stuk duurder is voor het oprichten van een vereniging dan de andere notaris. 

'Is die goedkope notaris dan ook slechter?' is een veelgehoorde vraag. Nee, dat hoeft zeker niet. Wil je zeker weten dat je een goede notaris hebt? Check dan de beoordelingen over deze notaris van andere gebruikers. 

Tips bij het vergelijken

Soms kan het zo zijn dat een notaris net iets verder weg goedkoper is. op onze website kan je eenvoudig de straal aanpassen waarin je naar notarissen zoekt. Zo kom je misschien bij nog voordeligere notarissen terecht. 

Op onze website vind je ruim 20.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. het is altijd verstandig even goed te kijken hoe anderen de service van de notaris van jouw keuze hebben ervaren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344