Stel uw vraag 088 24 24 611
Maandag vanaf 09:00 weer geopend
vinkje Ontvang 4 offertes vinkje 20+ jaar ervaring vinkje Bespaar op notariskosten
Algemeen

Vergelijk ook je zorgverzekering

Leestijd
2 minuten

Categorie
Algemeen

Zoek Notarissen »

Naast DeGoedkoopsteNotaris.nl heeft DGN meerdere projecten waarin het vergelijken centraal staat. DGN houdt ervan markten transparant te maken met als doel de kwaliteit van het aanbod te verbeteren tegen lagere kosten. 

Onafhankelijk vergelijken

Zorgkiezer.nl is één van onze andere projecten. ZorgKiezer.nl is sinds 2005 de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorg en de zorgverzekering. Op zorgkiezer kun je alle zorgverzekeringen vergelijken op premie, de polisvoorwaarden, service en kortingen. Zorgverzekeraars betalen niet voor vermelding op ZorgKiezer.nl en kunnen de volgorde ook niet beïnvloeden. De goedkoopste zorgverzekering staat bij ons altijd bovenaan. Hierin onderscheidt Zorgkiezer zich van andere vergelijkingssites. Jaarlijkse vergelijken ruim 1.000.000 mensen hun zorgverzekering op Zorgkiezer.nl. Bentu benieuwd of u kunt besparen op uw zorgverzekering 2019

Sluit aan op jouw wensenpakket

Wanneer u start met vergelijken kunt u uw situatie aangeven en zullen de goedkoopste zorgverzekeringen die aansluiten op uw wensenpakket worden getoond. De zorgverzekeraar met de laagste premie voor de basisverzekering is niet per definitie de goedkoopste zorgverzekering voor uw situatie. De prijzen van aanvullende verzekeringen kunnen erg uiteen lopen.

Direct online afsluiten

Nadat je de verzekeringen met elkaar hebt vergeleken kunt u de beste of goedkoopste zorgverzekering direct online (met korting) afsluiten. Zorgkiezer heeft een gratis overstapservice waarmee wij uw oude zorgverzekering voor u opzeggen.

Korting op uw zorgverzekering

In sommige gevallen kunt u fikse korting krijgen bij het afsluiten van de verzekering. Wij hebben met alle zorgverzekeraars gesproken om onze bezoekers collectieve korting aan te bieden via ZorgKiezer.nl. Wilt u korting op uw zorgverzekering? Kijk in ons overzicht bij welke zorgverzekeraars u recht het op een collectieve korting via ZorgKiezer.nl.

Gespecialiseerd in de zorg

Naast het vergelijken kun je bij Zorgkiezer ook terecht voor onder andere informatie over zorgaanbieders, wachttijden, tarieven en het laatste nieuws over de zorg.

Transparantie van kwaliteit in de zorg

Zorgkiezer werkt aan het inzichtelijk maken van zorgverleners en zorgverzekeringen vanuit het idee dat transparantie van het zorgaanbod uiteindelijk leidt tot betere zorg tegen lagere kosten. ZorgKiezer.nl was in november 2005 de eerste site die de wachtlijsten van ziekenhuizen via internet inzichtelijk maakte. Ook publiceerden wij in 2009 een overzicht van alle collectieve kortingen van zorgverzekeringen.

Inkomsten Zorgkiezer

Het vergelijken van zorgverzekeringen is voor de bezoeker van de site gratis. Ook als u via onze website een offerte aanvraagt voor een zorgverzekering worden wij hiervoor niet betaald door de zorgverzekeraar. Wij ontvangen pas een vergoeding als de verzekering ook daadwerkelijk bij ons wordt afgesloten.

DGN Finance BV

ZorgKiezer.nl is een project van DGN Finance BV en heeft in het kader van de Wet financieel toezicht een AFM vergunning voor advisering en bemiddeling van zorgverzekeringen. Een ander project van DGN Groep is Hypotheek24.nl 

Zorgverzekering vergelijken »