Open van 09:00 tot 21:00 0882424611 Mail ons

Vergelijk ook je hypotheek

Naast degoedkoopstenotaris.nl heeft DGN Groep meerdere projecten waarin het vergelijken centraal staat.
De missie van DGN Groep is om complexe consumentenmarkten inzichtelijk, begrijpelijk en transparant te maken, met als doel de kwaliteit van het aanbod te verbeteren tegen lagere kosten.

Hypotheken vergelijken

De website Hypotheek24.nl helpt consumenten met kiezen in de ondoorzichtige markt van hypotheken en hypotheekadvies.

Hypotheek zonder advies

Bij Hypotheek24 kun je een hypotheek afsluiten zonder advies, dit heet ‘execution only’. Je kiest zelf je hypotheek en Hypotheek24 zorgt dat je die hypotheek krijgt.
Op Hypotheek24 staan diverse gratis tools om je hypotheek online zelf samen te stellen. Omdat je veel zelf doet en geen advies krijgt kun je tot wel 3000 euro besparen op je afsluitkosten.

Onafhankelijk en transparant

Door duidelijke informatie en veelgestelde vragen waarin complexe zaken worden uitgelegd helpt Hypotheek24 de consument met kiezen. Maar ook door heldere en onafhankelijke vergelijkingen. Zo neemt Hypotheek24 de consument bij de hand en zorgt dat de beste keuze gemaakt wordt.
Hypotheek24 is 100% onafhankelijk en transparant. Hypotheken van geldverstrekkers die je (nog) niet via Hypotheek24 kunt afsluiten, worden ook in de vergelijking opgenomen zodat je altijd weet waar je de laagste rente kunt krijgen.

Zelf hypotheek afsluiten

Wanneer je na het vergelijken precies weet welke hypotheek je wilt dan kun je deze direct afsluiten. Hypotheek24.nl bied je alle benodigde tools om zelf je hypotheek te kiezen en voor 650 euro af te sluiten.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Lees meer over: Overige onderwerpen

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344