Open van 09:00 tot 21:00 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Notaris in Utrecht

Wil jij bij een notaris in Utrecht jouw akte laten opstellen? Vergelijk dan eenvoudig en snel alle notarissen in de buurt van Utrecht. Je krijgt dan een compleet overzicht te zien van alle notarissen. 

Niet alleen de tarieven worden daar getoond, maar ook de beoordelingen die de klanten de notaris hebben gegeven. Op basis van de tarieven en de beoordelingen kan jij een keuze maken. Vraag gratis een offerte aan bij de notaris die het beste bij jou past. De notaris neemt dan contact met jou op. 

Waar moet je verder op letten bij het kiezen van een notaris in Utrecht? 

  • De tarieven kunnen enorm afwijken per notaris. Dit komt, omdat notarissen hun eigen tarieven mogen bepalen. Het is daarom verstandig de tarieven te vergelijken voordat je een keuze maakt. Wij hebben deze notaristarieven voor je verzameld. 
  • De manier waarop het tarief is samengesteld verschilt per notaris. Soms is er al een vast bedrag vastgesteld, maar het kan zo zijn dat er een uurtarief geldt. 
  • De voorwaarden verschillen per notaris. Door deze goed door te nemen kun je uiteindelijk veel kosten besparen. 
  • De tarieven bij ons op de website staan zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten zoals BTW, Kadastrale recherche, kadastrale inschrijving, verplichte inzage GBA/VIS/FIS en administratiekosten.

Tip: Vraag bij meerdere kantoren een offerte aan om een goed beeld te krijgen van de kosten per notariskantoor. 

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Lees meer over: Algemeen

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344