Maandag vanaf 09:00 weer geopend 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Notaris in Groningen

Ben je op zoek naar een notaris in Groningen? Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kan je de tarieven van notariskantoren in Groningen en omstreken vergelijken. Geef aan welke akte je zoekt en je krijgt een overzichtelijke lijst met de notarissen in jouw regio!

Je kan gratis en vrijblijvend bij meerdere kantoren een offerte aanvragen. Ook kun je de notarissen vergelijken op kwaliteit en de beoordelingen van anderen lezen. De ervaringen van anderen kunnen jou helpen bij het kiezen van een notaris die het beste bij je past! 

Waar moet je op letten bij het kiezen van een notaris?

• De notaris is vrij in het bepalen van de tarieven. Daardoor kunnen deze soms behoorlijk uiteen lopen. Vergelijk daarom, voordat je een notaris kiest, eerst de tarieven van meerdere kantoren en vermijd dat je te veel betaalt.

• Het verschilt per notaris hoe een prijs wordt samengesteld. Sommigen rekenen een vast tarief en anderen weer een uurtarief. 

• Neem altijd eerst de voorwaarden door, want ook deze verschillen weer per notaris. 

• De tarieven die bij ons op de website staan, zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten zoals BTW, Kadastrale recherche, kadastrale inschrijving, verplichte inzage GBA/VIS/FIS en administratiekosten.

Tip: Een offerte aanvragen is gratis, vraag bij meer dan één kantoor een offerte aan zodat je beter kan vergelijken!

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Lees meer over: Algemeen

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344