Open van 09:00 tot 21:00 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Notaris in Eindhoven

Op zoek naar een notaris in Eindhoven? Op DeGoedkoopsteNotaris.nl vind je een overzicht van alle notariskantoren in Eindhoven. Kies de akte die je nodig hebt en de notaristarieven van verschillende kantoren worden getoond. Je kan gratis en vrijblijvend offertes aanvragen, zo kan je goed vergelijken en besparen!

Om je nog beter te helpen bij het kiezen van een notaris, kun je op onze website ook de ervaringen van andere klanten met de kantoren lezen. Je kunt de notaris vergelijken op: locatie, prijs en beoordelingen!

Waar moet je op letten bij het kiezen van een notaris?

• De notaris is vrij in het bepalen van de tarieven. Daardoor kunnen deze soms behoorlijk uiteen lopen. Vergelijk daarom, voordat je een notaris kiest, eerst de tarieven van meerdere kantoren en vermijd dat je te veel betaalt.

• Het verschilt per notaris hoe een prijs wordt samengesteld. Sommigen rekenen een vast tarief en anderen weer een uurtarief. 

• Neem altijd eerst de voorwaarden door, want ook deze verschillen weer per notaris. 

• De tarieven die bij ons op de website staan zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten zoals BTW, Kadastrale recherche, kadastrale inschrijving, verplichte inzage GBA/VIS/FIS en administratiekosten.

Tip: Door de kilometerstraal te vergroten, vergroot je het aanbod aan kantoren en kan je meer kantoren vergelijken!

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Lees meer over: Algemeen

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344