Maandag vanaf 00:00 weer geopend 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Notaris in Den Haag

Notaris in Den Haag nodig? Bij DeGoedkoopsteNotaris.nl kun jij eenvoudig en snel alle notaristarieven vergelijken. nadat je de juiste akte hebt geselecteerd en Den haag als plaats hebt ingevuld krijg jij een overzicht van alle notarissen in de buurt van Den haag. 

Je kunt niet alleen de notaristarieven zien, ook kun je de beoordelingen bekijken van klanten die hun ervaring met de notaris hebben gedeeld. op basis van de tarieven en de beoordelingen kun jij een juiste keuze maken.

Waar moet je verder op letten bij het kiezen van een notaris in Den Haag?

  • De notaristarieven kunnen enorm verschillen per notaris. Notarissen mogen hun eigen tarieven bepalen en daarom zijn er soms enorme prijsverschillen. 
  • De manier waarop een prijs is samengesteld verschilt per notaris In de voorwaarden staat precies vermeld hoe dit tarief is opgebouwd. Een notaris kan werken met een uurtarief, maar dit kan ook een best bedrag zijn. 
  • Voordat je een keuze maakt is het verstandig te letten op de voorwaarden van de notaris. Zo kun je uiteindelijk veel geld besparen. 
  • De tarieven bij ons op de website staan zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten zoals BTW, Kadastrale recherche, kadastrale inschrijving, verplichte inzage GBA/VIS/FIS en administratiekosten.

Tip: Voor een duidelijk beeld van de kosten per notariskantoor raden wij je aan om bij meerdere kantoren een offerte aan te vragen. 

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Lees meer over: Algemeen

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344